Salattujen elämien juonipaljastuksia! Itseään ampuneen Sabrinan kohtalo selviää muille vangituille

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Nella törmää jälleen Henrikiin ja häkeltyy, kun tuntee vetoa poikaa kohtaan. Henrik jää mietteliääksi, kun kuulee, että Nella on menossa illalla läksiäisiin.

Severi puolestaan ärsyyntyy siitä, että juhliin kuokkimaan tullut Henrik vikittelee Nellaa. Severi käskee Henrikin jättämään Nellan rauhaan. Nella ällistyy, kun kesken Henrikin ja Severin hässäkän myös Kristian saapuu juhliin.

Kidnapatut helpottuvat, kun itseään ampunut Sabrina ei olekaan kuollut. Huojennusta ei kestä kauaa, kun Sabrinan huomataan saaneen pahoja vammoja. Lauri yrittää keskittyä kostoon, mutta sortuu suostumaan rakastamansa Kallen treffipyyntöön.

Kesken treffien Lauri saa hälytyksen puhelimeensa ja tyrmistyy. Kallen epäilykset heräävät jälleen, kun Lauri poistuu selittelemättä. Kalle päättää lähteä seuraamaan Lauria. Kidnapatut huolestuvat, kun Lauri erottaa muut vangit Sabrinasta.

Nellaa ahdistaa, kun Kristian ja Henrik riitelevät hänestä. Nella lähtee miesten takia juhlista karkuun ja purkaa sydäntään Lasselle ongelmistaan. Nellaa huolestuttaa Eva-äiti ja Hangossa asuminen, mutta myös paluu Pihlajakadulle, jossa ovat Taalasmaat ja vauva. Lasse keksii Nellan murheisiin ratkaisun.

Sabrinan katoamista sureva Aki väittää Susulle sydänsurujensa johtuvan Camillasta. Aki päättää unohtaa Sabrinan ja yrittää mennä eteenpäin, mutta ei pystykään siihen.

Cindy tunnustaa Sallalle, ettei hänellä ole ollut miesystävää Joonatan Sievisen jälkeen. Jere ja Cindy kohtaavat, ja Jere vaikuttuu välittömästi Cindystä. Kaksikon keskustelu päättyy kuitenkin lyhyeen, kun Jere saa tietää Cindyn aiemmista rötöksistä.

3950: Hirviö
3951: Benjamin ja Anna – juuri oikeanlaista Keniaa
3952: Kalle Laitelan muisti palailee pätkittäin
3953: Taikuri Cindy ja mani hatusta
3954: Syntien hinta

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja