Salattujen elämien juonipaljastuksia! Pariskunnan lemmenhetki päätyy someen ja saa jättiyleisön

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. Myös ensi viikolla Salkkareista nähdään vain neljä jaksoa tilapäisten ohjelmistomuutosten vuoksi. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Jutta muistelee Susulle, kuinka hänen ja Ismon yhteiselo meinasi tyssätä alkuunsa hänen ollessa sotkuisempi kuin Ismo. Jutta päättää pitää sotkuisen luonteensa salassa Aarolta, jotta yhteiselämä ei kärsi. Jutta aloittelee leipomista, kunnes sotkee vahingossa keittiön. Itsensä ahdistuneeksi lietsonut Jutta anoo hädissään anteeksiantoa Aarolta.

Aino saa Akilta moitteita työstään ja päättää skarpata. Hän yrittää todistaa Akille olevansa kelpo työntekijä, mutta onnistuukin pudottamaan huomaamattaan Mustavaara-yhtiön kulkuluvan ja avaimet ostoskeskukseen.

Karia nolottaa, kun Ulla on nähnyt livestriimissä poikansa ja Sallan seksihetken. Ulla sättii Karia vehtaamisesta Sallan kanssa, mistä Salla suuttuu. Hän kuitenkin innostuu, kun tajuaa seksivideon saaneen suuren suosion somessa ja saa idean.

Aino kauhistuu kuullessaan Akilta, että hänen kulkulupaansa on käytetty edellisenä iltana konttorilla. Noel löytääkin tutun henkilön nukkumasta Mustavaara-yhtiöiden saunasta.

Elina yllättää Nellan Toivon vaunujen ääreltä ja saa raivarit. Tapahtumaa todistava Noel huolestuu vaimostaan entisestään. Nella kertoo Lasselle Elinan raivokohtauksesta ja saa Lassen pohtimaan, pitäisikö Nellan lähteä sittenkin Pihlajakadulta.

Myöhemmin Elina huomaa Nellan odottelemassa kadun varressa ja meinaa tehdä jotakin harkitsematonta.

Susu myöntää Jutalle, että haluaisi nähdä Akia, mutta ei usko tämän olevan kiinnostunut hänestä. Susun toiveet heräävät salaa, kun hän törmää Akiin, joka kutsuu hänet mukaan taloyhtiön kokoukseen. Susu saa kokouksessa yllättävän ison roolin.

Jere, Tomi ja Kiira ilahtuvat, kun Moosen ensimmäinen aukiolopäivä on osoittautunut onnistuneeksi. Toisaalla harmistunut Salla katselee Moosen somepöhinää yhdessä Cindyn seurassa.

3969: OsKarin arvoinen suoritus
3970: Alkaako tökkiä Nella?
3971: Jutalla on paha tarra
3972: Susua lyödään talolla päähän

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja