Salamavauhtia naimisiin menneet Heidi Willman ja Jarkka-rakas pakenivat häämatkalle – nauttivat kelluvasta aamupalasta altaalla

Ex-missi Heidi Sohlberg lähti testaamaan kanttiaan viidakkoon 9:16
Heidi Sohlberg testasi kanttiaan Olen julkkis -ohjelmassa

Heidi Willman julkaisi kuvia häämatkaltaan Malediiveilta.

Juontaja Heidi Willman (entinen Sohlberg) on jakanut Instagram-tilillään kuvia häämatkaltaan. Willman avioitui lokakuussa 2022  Jarkka Pikkaraisen kanssa.

Kuvissa pari nauttii altaalla kelluvasta aamupalasta ja poseeraa onnellisen näköisinä. He viettävät häämatkaansa luksuskohteessa Malediiveilla.

Willman kertoi vuoden 2021 heinäkuussa, että hän on löytänyt uuden rakkauden. Pariskunnan suhde eteni salamavauhtia ja saman vuoden syyskuussa he kihlautuivat sekä muuttivat saman katon alle.

– Sitä moni ihmettelee, että miten voi näin nopealla tahdilla edetä. Kun kokee, että on tavannut oikean ihmisen, niin mitä sitä odottamaan. Tilanteet ja asiat etenevät nopealla vauhdilla, Willman totesi aikaisemmin MTV Uutiseille

Heidi Willman on vuoden 2001 Miss Suomi. Willman oli aiemmin naimissa Niklas Sohlbergin kanssa ja heillä on kaksi yhteistä tytärtä, Josefina ja Sofia Sohlberg. Pari erosi vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat