Salakuvat: Audin perhesportti paljastui ennen virallista esittelyään

Audi esitteli kauan ja hartaasti odotetun uuden A4:n lehdistölle heinäkuussa. Sporttiversio S4 on puolestaan tulossa näytille Frankfurtiin. Saimme kuitenkin jo nyt käsiimme kuvat täysin naamioimattomasta autosta.

Audin mallistossa S4 sijoittuu normaalin A4:n ja huippumalli RS4:n väliin. Ulkoisesti erot kahden ensimmäisen välillä ei perinteisesti ole olleet kovin suuria. Helpoin tapa tunnistaa S4 perusmallistosta on edeltäjänsä tapaan takaa löytyvistä neljästä pakoputken päästä. S4 tulee luonnollisesti tarjolle sekä sedanina että käytännöllisenä farmarina.

Moottorina toimii 3,0-litrainen turboahdettu V6, joka tuottaa 354 hevosvoimaa. Teho välitetään eteenpäin luonnollisesti kaikille neljälle pyörälle ja taka-akselilta löytyy vakiota urheilullisemmaksi säädetty takatasauspyörästö. Se yhdistettynä uudelleen säädettyyn alustaan lupailevat vakiomallia enemmän ajohauskuutta.

S4 mallit tulevat näytille syyskuun puolivälissä alkavaan Frankfurtin autonäyttelyyn. Malliston huipulle sijoittuvaa RS4:ää himoitsevat joutuvat vielä odottamaan hetken pidempään.

Lue myös:

    Uusimmat