Salaiset nauhat julki – prinsessa Diana yritti viiltää ranteensa auki vain viikkoja unelmahäiden jälkeen

Shokeeraava paljastus tuli ilmi Dianan elämästä kertovasta kirjasta, missä käydään läpi hänen rajua ja epätoivoista elämäntilannetta, kertoo brittilehti Mirror.

Andrew Mortonsin  Diana – Her True Story -kirjan uusintapainoksessa kerrotaan salaisista nauhoista, jotka prinsessa Diana olisi nauhoittanut ystävänsä avustuksella vuonna 1991.

20 vuotta salassa pidetyillä nauhoitteilla Diana kertoo rankoista hetkistään, jolloin hänen tuore aviomiehensä prinssi Charles oli rakastunut Camilla Parkeriin.

Prinsessa Diana oli epätoivoinen ja masentunut vain viikkoja häidensä jälkeen. Masennus oli niin paha, että hän yritti itsemurhaa, kerrotaan Mirror-lehdessä.

– Olin niin masentunut, että yritin viiltää ranteeni auki partakoneen terällä, Dianan kerrotaan sanoneen salaisella äänitteellä.

Diana kertoi miten elämä muuttui epätoivoseksi häiden jälkeen.

– Laihduin järkyttävän paljon. Ihmiset alkoivat huomautella, että luusi näkyvät. Elokuussa (1981) olin todella pahalla tiellä, Diana kertoi nauhalle.

Kirjan alkuperäisessä painoksessa mainitaan myös Dianan itsemurhayrityksistä, mutta lähteeksi kerrotaan Dianan ystävät. Uusin painos paljastaa, että kyseessä olikin äänite, jolla Diana itse kertoo tilanteestaan, missä avioliitto murtui jo heti alkumetreillä.

Lehden mukaan Diana kertoo nauhoilla jopa tilanteesta jolloin hän asteli alas alttarille ja yritti pälyillä ympärilleen nähdäkseen Camillan häissään.

– Astuessani alttarille huomasin Camillan. Minulla on täysin selkeä mielikuva tilanteesta. Vaalean harmaa hattu yllään, hänen poikansa Tom seisoi tuolilla. Minulla oli pakkomielle hänestä. En luottanut Charlesiin, joka soitteli viiden minuutin välein Camillalle kyselläkseen avioliittoneuvoja, Dianan kerrotaan sanoneen.

Lue myös:

    Uusimmat