Salainen seksisopimus julki – näin Charlie Sheen hiljensi kumppaninsa

Näyttelijä Charlie Sheen paljasti tiistaina Today-ohjelmassa olevansa HIV-positiivinen viikkoja kestäneen spekulaation päätteeksi. 

Neljä vuotta HIV-positiivisuuttaan salaillut Charlie Sheen kertoi tiistaina, että häntä on kiristetty asiasta useaan otteeseen. Hän kertoi maksaneensa merkittäviä summia suojellakseen salaisuuttaan.

Daily Mailin mukaan InTouch Weekly -lehti on saanut käsiinsä sopimuksen, jota näyttelijä käytti estääkseen salaisuutensa leviämisen.

Lehtitietojen mukaan näyttelijä laittoi seksikumppaninsa allekirjoittamaan sopimuksen etukäteen.

Paperista selviää, että sen allekirjoittanut ihminen ei saa puhua kokemuksistaan eikä paikan päällä saaduista tiedoistaan ystävilleen, perheelleen, sosiaalisessa mediassa eikä julkaisuissa, tai häntä uhkaa lakitoimenpiteet.

Lehtitietojen mukaan rangaistus tietojen vuotamisesta on suuri. Jos sopimusta rikkoo allekirjoittamisen jälkeen, joutuu henkilö maksamaan Sheenille 100 000 dollarin sakon.

HIV-paljastus on poikinut Sheenille myös toisenlaisia pulmia, sillä niin ex-tyttöystävät kuin työntekijät ovat astuneet julkisuuteen tähän asti salatuilla yksityiskohdilla.

Daily Mail -lehti kertoo, että Sheenin entinen assistentti antoi tähden elinoloista varsin paljastavan haastatelun tiistaina australialaiselle radiokanavalle.

Assistentti kertoi haastattelussa, että Sheenin kartano vaikutti hämärältä huumeluolalta, jonne vietiin prostituoituja tasaisin väliajoin. Hän paljasti, että koko henkilökunta oli tietoinen Sheenin HIV-tartunnasta.

– Hän asuu 20 miljoonan dollarin kartanossa, mutta hän viihtyy parhaiten pienessä hämärässä huoneessa ovi kiinni, tehden omia juttujaan. Se on hänen pieni synkkä nurkkansa, missä hänellä on huumeensa, assistentti kuvaili.

Anonyyminä pysyttelevä assistentti työskenteli Sheenin palveluksessa lähes kellon ympäri kahden vuoden ajan. Hän pääsikin todistamaan, että paikalla oli aina varattuna käteistä mahdollisia prostituoituja ja huumeita varten.

– Hän maksoi huorilleen parhaimmillaan jopa 50 000 dollaria kerralla seurasta sekä seksistä, assistentti sanoo.

– Hän on yksinäinen. Se on surullinen elämä, assitentti jatkaa.


Lue myös:

    Uusimmat