Mainos

Salainen nappi juoma-automaatissa antaa limsan sijaan nelosolutta – ruotsalaiskanava paljasti toimistolla tapahtuvan hämärätoiminnan

Ruotsalainen TV4-kanava on paljastanut hämärää alkoholikauppaa Ruotsissa rakenteilla olevan ratahankkeen kulisseissa.

TV4:n uutiset paljastivat, että valtavan Mälarbanan-ratahankkeen Tukholmassa sijaitsevalla toimistolla myydään laittomasti olutta sekä väkevämpiäkin alkoholijuomia.

Salaa kuvatulla videolla näkyy, miten työntekijät pystyvät ostamaan toimiston limsa-automaatista nelosolutta. Automaatissa on kaksi painiketta, joissa lukee "rikki". Kymmenen kruunua syöttämällä ja toista näistä napeista painamalla koneesta kolahtaa ulos kaljatölkki.

Kanavan haastattelemien lähteiden mukaan toiminta on jatkunut pitkään ja siihen on vallinnut salliva kulttuuri. Eräs lähde kertoo ostaneensa olutta kolme kertaa kahdeksan kuukauden sisällä.

Myös väkevämpää saatavilla

Toimistolla sijaitsevassa kaapissa säilytetään myös viiniä sekä väkeviä alkoholijuomia, videolta paljastuu. TV4:n mukaan esimiesasemassa olevat henkilöt ovat organisoineet alkoholin myyntiä.

Tukholmassa sijaitsevassa hallinnollisessa toimistossa työskentelee muun muassa Skanskan ja Ruotsin liikenneviraston työntekijöitä.

Verorahoitteisen, miljardiluokan rautatien laajennusurakan tarkoituksena on yhdistää Tukholma Örebron, Västeråsin ja Enköpingin kaupunkeihin.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja