Salaa avioituneen prinsessa Beatricen häätyyli keräsi ylistystä – Britanniassa leviää villi väite prinsessan seuraavasta siirrosta

1:24
Video: Prinsessa Beatricen häistä julkistettiin uusia kuvia – hääkimppu laskettiin tuntemattoman sotilaan haudalle

Britannian prinsessa Beatricen spekuloidaan suunnittelevan toista hääjuhlaa, kun koronapandemia sotki aiemmat hääsuunnitelmat.

Britannian prinsessa Beatricea tituleerattiin viime vuonna jopa maailman epäonnisimmaksi kuninkaalliseksi, kun tämän häitä jouduttiin lykkäämään useampaan otteeseen. Hääsuunnitelmia varjostivat morsiamen isän prinssi Andrew’n kytkökset Jeffrey Epsteinin seksuaalirikosvyyhtiin, mutta lopullisesti juhlat pakotti perumaan koronaviruspandemia.

Beatrice ja hänen italialaistaustainen rakkaansa Edoardo Mapelli Mozzi astelivat lopulta alttarille kaikessa hiljaisuudessa heinäkuussa. Paikalla kerrottiin tuolloin olleen vain parikymmentä vierasta, joiden joukossa olivat muun muassa kuningatar Elisabet ja prinssi Philip, jotka viettivät suuren osan vuodesta 2020 kahdestaan eristyksissä korkean ikänsä vuoksi.

Prinsessa häätyyli herätti ihastusta, sillä hän oli pukeutunut isoäitinsä vanhaan asuun, jota oli muokattu aavistuksen hääjuhlaan sopivaksi.

Nyt Daily Express -lehti kertoo, että Beatrice puolisoineen suunnittelee kuitenkin uutta hääjuhlaa vuodelle 2021.

Lehden mukaan HeirHeads-podcast on saanut vihiä, että suunnittelilla olevassa toisessa hääjuhlassa Beatrice ei kuitenkaan pukeutuisi samaan asuun kuin heinäkuisissa salahäissään.

– Saamamme tiedon mukaan hän tahtoo pukeutua pukuun, joka oli suunniteltu alkuperäisiä häitä varten, podcastissa spekuloidaan.

Beatricen oli alun perin tarkoitus avioitua 29. toukokuuta 2020. Hääjuhlallisuudet oli määrä järjestää Buckinghamin palatsissa, missä ei ole vietetty häitä sen jälkeen, kun prinssi William ja herttuatar Catherine avioituivat vuonna 2011.

Isot kirkkohäät eivät onnistuisi ainakaan tällä hetkellä Britanniassa, missä koronaan liittyvät rajoitukset ovat äärimmäisen tiukat. Daily Expressin mukaan kirkkovihkimisessä saa tällä hetkellä olla hääparin ja vihkipapin lisäksi ainoastaan kaksi todistajaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja