Saksan maajoukkuetähti nimesi kotikaranteenissa maailman kolme parasta jalkapalloilijaa – Cristiano Ronaldo ei mahtunut listalle

Manchester Cityn ja Saksan maajoukkueen tähtipelaaja Ilkay Gündogania pyydettiin Twitterissä listaamaan maailman tämän hetken kolme parasta jalkapalloilijaa. Cristiano Ronaldo ei mahtunut keskikenttäpelaajan kärkikolmikkoon.

Gündoganin ykkösvalinta ei ollut suuri yllätys: Lionel Messi. Vastaavissa listauksissa viimeistään toisella sijalta on viimeiset 15 vuotta löytynyt Cristiano Ronaldo, mutta Juventuksen 35-vuotiaan tähden sijaan Gündogan nimesi toiselle sijalle joukkuetoverinsa ja Belgian maajoukkuetähden Kevin De Bruynen.

Kolmannelle sijalle Gündoganin näkemyksen mukaan nousee PSG:n 21-vuotias hyökkääjä Kylian Mbappe, joka on urallaan jo voittanut maailmanmestaruuden ja valittu kesän 2018 MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Maailmalla jylläävä koronavirus on pysäyttänyt myös Valioliigan ja keskeyttämisen hetkellä sarjataulukon toisena olleen Manchester Cityn toiminnan.

– Pysyn kotona, mutta se ei ole kuitenkaan lomaa minulle. Toivon, että olette kaikki kunnossa.

– Nämä ovat vaikeita aikoja meille kaikille. Haluan vain kiittää kaikkia terveydenhoitoalan ihmisiä: lääkäreitä, hoitajia, sairaalan henkilökuntaa. Positiivisuus pitää meidät vahvana, selviämme tämän läpi, Gündogan kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

    Uusimmat