Saksan ja Itävallan ottelussa käsirysy – kuumassa vireessä oleva tähtihyökkääjä huitoi itsensä kentältä

Alavireisen Saksan tähtihyökkääjä Leroy Sane ajettiin kentältä käsirysyn jälkeen 1:33
Alavireisen Saksan tähtihyökkääjä Leroy Sane ajettiin kentältä käsirysyn jälkeen

Jalkapallon miesten EM-kisojen alkuun Saksassa on tänään 204 päivää, mutta kilpailun menestyneimpiin osanottajiin lukeutuva isäntämaa taapertaa pelillisessä alhossa. Sen yhtenä sivuoireena Bayern Münchenin tähti Leroy Sane hankki itselleen ulosajon tiistain maaottelussa Itävaltaa vastaan.

Saksa hävisi jo toisessa ottelussaan peräkkäin, kun Itävalta voitti sen tiistaina maalein 2–0. Päävalmentajan vastuut Hansi Flickin potkujen jälkeen syyskuussa vastaanottanut Julian Nagelsmann voitti ensimmäisessä ottelussaan Saksan peräsimessä Yhdysvallat, mutta sitä seurasivat tasapeli Meksikon kanssa ja tappio Turkille.

Yksi Itävalta-ottelun saksalaisittain synkistä hetkistä koettiin 49. minuutilla, kun joukkueen ollessa maalin tappiolla Bayern Münchenissa erinomaista kautta pelaava hyökkääjä Leroy Sane katseli punaista korttia huitaistuaan Itävallan Phillipp Mweneä.

Ulosajo oli Sanen 400 ottelua käsittävän ammattilaisuran ensimmäinen. Hän on tehnyt tällä kaudella Bundesliigassa 11 ottelussa kahdeksan maalia ja syöttänyt kuusi.

– Emme pelaa vapautuneesti. Meillä on uskomaton määrä töitä edessä jokaisella pelipaikalla. Meidän on hyväksyttävä tilanne, mutta emme saa suistua uhrin rooliin, Nagelsmann sanoi saksalaisen ZDF-kanavan haastattelussa.

Sekä isäntämaa Saksa että EM-karsintalohko D:n voittanut Turkki arvotaan ensi kesän kisojen alkulohkoihin joulukuun toinen päivä.

Artikkelin videolla: Leroy Sane lensi suihkuun tämän huitaisun erotuomarit arvioivat ulosajon arvoiseksi

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat