Saksalaisperheen uskomaton epäonni: Ensin syöpään sairastuivat isä ja kaksi lasta – helmikuussa myös äiti sai huonoja uutisia

Saksalaisperheen koettelemuksista kertoo muun muassa Focus.de-sivusto.

Saksalaiseen Ewaldien perheeseen kuului vanhempien Stefanien ja Sebastianin lisäksi kolme lasta: 10-vuotias Jonas, 6-vuotias Neele sekä vuoden ikäinen Lenja. Sebastianilla, Jonaksella ja Neelella todettiin harvinainen perinnöllinen Li-Fraumenin oireyhtymä, joka kasvattaa riskiä sairastua pehmytkudossarkomaan. Lenjalla ei tätä geeniä ole.

Jonakselle kehittyi aivokasvain hänen ollessaan 10-vuotias, ja hän menehtyi 29. joulukuuta 2019. Lisäksi Sebastianin oli aiemmin todettu sairastavan pitkälle edennyttä keuhkosyöpää, joka oli levinnyt muihinkin kehon osiin. Neelella puolestaan on reidessään pahanlaatuinen kasvain, ja hän on saanut kemoterapiaa. Focus.de-sivuston mukaan kemoterapia olisi nyt jo ohi hänen osaltaan, ja hän kävisi säännöllisesti kontrollissa.

Nyt äidilläkin syöpä

Kaiken kukkuraksi perheen äidillä Stefaniella todettiin rintasyöpä helmikuun loppupuolella. Hänen äitinsä on kuollut samaan syöpään.

Stefanie sai huonoja uutisia, kun hänen kudoksestaan otettiin koepala: rintasyövän kerrotaan olevan aggressiivinen.

Stadtlandmama.de-sivusto haastatteli Stefanieta. Tämä yrittää nyt järjestää asioita sitä aikaa varten, kun häntä ei enää ole.

– Äidit eivät pelkää kuolemaa. Hänen suurin pelkonsa on se, että hän joutuu jättämään lapsensa, koska hän tietää, että kukaan ei tule rakastamaan näitä niin paljon kuin vanhemmat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Stefanielle tehtiin leikkaus 27. helmikuuta. Seuraavana päivänä hän aloitti kemoterapian.

Stefanie on kertonut perheensä koettelemuksista myös Instagramissa. Hänen uusimpien päivitystensä perusteella näyttää siltä, että myös Sebastian olisi hiljattain menehtynyt syöpään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja