Mainos

Saksalaispari heitettiin ulos luksusristeilijältä yhden yön jälkeen – kovaääninen seksi häiritsi muita matkustajia

Saksalaispariskunnan kovaääninen seksielämä häiritsi muita matkustajia niin paljon, että kaksikko sai ensimmäisen yönsä jälkeen häädön Karibian-risteilyltä. Pariskunta jätettiin matkalaukkuineen Barbadoksen satamaan. 

Saksalaiset Renate ja Volker olivat ehtineet nauttia kahden viikon Karibian-risteilystään tasan yhden päivän ajan, kun yllättävä käänne tapahtui. Keskellä yötä heidän hyttinsä oveen koputettiin ja vastassa oli laivan henkilökunnan jäsen, joka ilmoitti pariskunnan risteilyn tulleen päätökseensä. 

Syykin oli erikoinen: pariskunnan öinen seksielämä oli ollut ilmeisesti muille risteilymatkustajille liikaa ja kaksikkoa pyydettiin poistumaan laivasta heti seuraavassa satamassa.

Parvekkeen ovi oli auki

Saksalaiselle Reise Reporterille puhunut Renate myöntää seksisession olleen kovaääninen, mutta kritisoi matkanjärjestäjän päätöstä heittää heidät kokonaan ulos risteilyltä. 

Naisen mukaan heidän hyttinsä parvekkeen ovi oli jäänyt epähuomiossa auki, minkä vuoksi äänet olivat ehkä kantautuneet odotettua kauemmas. Nainen kertoo myös, että seksin harrastamisen lisäksi hytissä oli tapahtunut  "pientä riitelyä". 

Tuhansien lisäkustannukset

Pariskunta oli joutunut jättämään laivan Barbadoksen satamassa, missä he olivat joutuneet omatoimisesti selvittämään tilannettansa. Lentoja kotiin ei ollut saatavilla, joten pariskunta yöpyi kolme vuorokautta saarella ennen sopivan lennon löytymistä Pariisiin.

Pariisista he joutuivat vielä matkustamaan junalla kotikaupunkiinsa Frankfurtiin. Kokonaiskustannuksia tälle reitille tuli yhteensä noin 3500 euroa, minkä lisäksi risteilystä oli maksettu jo etukäteen 5800 euroa. 

Renate ja Volker vaativatkin risteilyn järjestänyttä TUI Cruises -yhtiötä korvaamaan tapahtuneesta heille aiheutuneet kulut. 

1:06
Loistoristeiljä laskettiin vesille Suomesta. Arkistovideo.

Matkanjärjestäjä vastaa

Matkanjärjestäjä myöntää tapahtuneen, mutta kieltäytyy kommentoimasta yksittäisten matkustajien tilannetta.

– Matkustajiemme turvallisuus on meille ykkösprioriteetti ja tarpeen tullen meillä on oikeus poistaa laivalta matkustajia, jos siihen on perusteita. Olemme käyneet tapauksen läpi kyseisten matkustajien kanssa emmekä kommentoi tapauksen yksityiskohtia enempää, yhtiö viestitti. 

Tapauksesta kertoi Suomessa ensin Iltalehti

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja