Naapurihytissä kuorsattiin liian lujaa – mies vaati rahojaan takaisin 11 päivän risteilystä

2:09

Luksusristeilijällä matkannut mies vaatii rahojaan takaisin erikoisesta syystä.

Yllä olevalla videolla esitellään Viking Linen buffetia.

Royal Caribbean South Pacific -aluksella matkustanut Brendan Ritson vaati hulppeasta risteilystä rahojaan takaisin väitettyään lomansa menneen pilalle naapurihyttiläisten vuoksi. Ritson matkasi kumppaninsa kanssa risteilyaluksella 11 päivän matkan Australian Sydneystä Fijille joulukuussa 2016, kertoo muun muassa The Sydney Morning Herald.

Kun pariskunta huomasi vesivuodon hytissään ensimmäisenä iltanaan, heidät siirrettiin isompaan ja kalliimpaan huoneeseen. Kolme iltaa myöhemmin viereiseen hyttiin muuttaneet äiti ja tytär aiheuttivat kuitenkin ongelmia.

Insider kertoo, että Ritsonin mukaan äiti ja tytär "kuorsasivat, puhuivat äänekkäästi, riitelivät ja käyttivät loukkaavaa kieltä".

Mies kieltäytyi pienemmästä huoneesta

Ritson raportoi metelistä henkilökunnalle kahdesti yhden illan aikana matkan loppuvaiheessa. Risteilijältä kerrotaan, että Ritsonille tarjottiin pienempää huonetta – vastaavaa, johon pariskunta oli majoittunut ensimmäisenä iltanaan. Ritson kieltäytyi, koska ei halunnut huonompaa huonetta.

Ritson jatkoi valitustaan väittäen, että kuorsaus oli edelleen niin voimakasta, etteivät hän ja hänen kumppaninsa kyenneet nukkumaan. Tästäkään huolimatta hän ei suostunut vaihtamaan huonetta.

Loman loputtua Ritson vaati rahojaan takaisin, koska hänen lomansa oli mennyt "pilalle". Alunperin summa oli täydet 3270,28 dollaria, mutta summaa pienennettiin vain asumiskustannukset kattavaan vaatimukseen, 2436,78 dollariin.

Tuomari hylkäsi vaatimukset

Loppujen lopuksi Ritsonin vaatimukset kuitenkin hylättiin oikeudessa.

– Ymmärrän, että äänekkään naapurin kuorsaus aiheutti herra Ritsonille ja hänen kumppanilleen ärsytystä, jopa suurta sellaista, ja häiritsi heidän untaan ja risteilystä nauttimista, tuomari totesi, mutta oli kuitenkin sitä mieltä, että Ritsonin kieltäytyminen huoneen vaihtamisesta oli "älytöntä".

Tuomari kiinnitti huomiota myös siihen, että miehen ensimmäinen valitus aiheesta tuli vasta viisi päivää sen jälkeen, kun naapurit olivat muuttaneet huoneeseensa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja