Saitko epätoivotun lahjan? Tässä kierrätysvinkkien TOP 5

Rumaa sisustusesinettä tai kamalaa huivia on turha säilyttää kotona turhan panttina. Kierrätä saamasi epätoivotut lahjat!

Vaikka lahjakortit, setelit ja aineettomat lahjat ovat löytäneet tiensä pukinkonttiin, moni saa silti muutaman lahjan, jotka eivät ole kovin mieleisiä. MTV Lifestyle listasi tavat, joilla pääset lahjasta eroon.

Anna lahja eteenpäin synttärisankarille tai muulle juhlijalle. Muista kirjoittaa ylös, keneltä mikäkin lahja on tullut, jottet anna kierrätyslahjaa takaisin sen alkuperäiselle antajalle!

Kierrätä lahja. Vie se UFFin laatikkoon, Fidaan tai vaikkapa taloyhtiön rappuun saa ottaa -lappusen kera.

FB-nettikirppiksen sanastoa

AV – alustava varaus. Varaaja haluaa lisätietoa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Up – kommentoija on kommentoinut kuvaa vain siksi, että se nousisi ylös (engl. ”up”) kirppisryhmän seinällä. Samaa sarjaa ovat kommentit ”uppista”, ”nosto” ja ”ylös”.

YV – yksityisviesti, jonka varaaja on laittanut myyjälle.

Muut-kansio – viesti satunnaiselta kirppisostajalta menee Facebookissa Muut-kansioon. Löydät kansion, kun klikkaat Facebookin oikeassa yläreunassa olevaa viestin kuvaa. Postilaatikko-sanana vieressä lukee haaleammalla ”Muut”.

Huutokauppaa lahja. Kalliimpi käsilaukku tai taidevaasi kannattaa lykätä nettihuutokauppaan. Nettihuutokauppa käy kuumana joulun jälkeen!

Kokeile FB-kirpputoria. Facebookissa tavara liikkuu sutjakkaasti. Muista lukea kirpputoriryhmän säännöt, sillä moni ryhmä on hyvin tarkka esimerkiksi siitä, kuinka usein omaa myyntituotetta saa kommentoida ja täten nostaa ryhmän seinällä ylöspäin.

Askartele. Jos sait lahjaksi kammottavat helmet, voit aina purkaa ne ja koota helmistä jotakin muuta. Kirjoistakin voi askarrella vaikkapa koristeen.  Jos sait rumaa kangasta, virkkaa vaikkapa laukku

Lue myös:

    Uusimmat