SaiPalta synkkä avauserä Lahdessa, suoritus sai päävalmentajan mietteliääksi: "Ei näköjään tunnu nappaavan tarpeeksi"

SaiPa kärsi keskiviikkoiltana 2-4-tappion Pelicansin vieraana Lahdessa. Ottelun jälkeen lappeenrantalaisten päävalmentaja Tero Lehterä manasi avauserää. 

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa keskiviikon kierrokselta.

Pelicans tuli otteluun vahvasti ja teki nopeassa tahdissa kaksi maalia, kun Mikko Kousa ja Antti Tyrväinen onnistuivat maalinteossa. Kousan maalin aikaan ottelua oli pelattu vain 28 sekuntia. 

Erän lopulla Miska Siikonen vei lahtelaiset jo 3-0-johtoon. SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä ei ollut alkuunkaan tyytyväinen joukkueensa avauserään.

– Rupeamme näköjään jo lokakuussa jakamaan joululahjoja. Mielestäni lahjoitimme siinä maaleja. Toivotaan, että jossain vaiheessa otamme opiksi, nämä ovat kalliita pisteitä ja maksamme kalliita oppirahoja, Lehterä totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

SaiPa nousi toisessa erässä Joni Nikon ja Anssi Löfmanin osumilla maalin päähän, mutta sen lähemmäksi se ei päässyt Pelicansia.

– Toisessa erässäkin olimme hyvin mukana, mutta otimme tyhmiä jäähyjä. Ei näköjään tunnu nappaavan tarpeeksi, Lehterä mietti. 

SaiPa on sarjassa seitsemäntenä ja jatkaa kauttaan jo huomenna torstaina, kun se kohtaa kotikaukalossaan TPS:n.

 

Lue myös:

    Uusimmat