Kärppien huippulupauksen maalit takasivat voiton huippukamppailussa – KooKoo–hyökkääjä nousi pistepörssin kärkeen

Kärpät otti tiukan taistelun jälkeen niukan 2-1-voiton Tampereen Ilveksestä Oulussa.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa keskiviikon kierrokselta.

Ilves hallitsi ottelua varsinkin ensimmäisessä erässä ja vain Kärppien maalivahdin Veini Vehviläisen huippuotteet maalin suulla pitivät Kärpät mukana ottelussa.

Kärpät olikin joukkueista se, kumpi teki ensimmäisen maalin, kun 18-vuotias huippulupaus Rasmus Kupari onnistui maalinteossa.

Kupari vei vielä joukkueensa 2-0-johtoon toisen erän lopussa. Ilves nousi vielä kolmannessa erässä maalin päähän Oskari Laaksosen osumalla, mutta tasoihin se ei pystynyt nousemaan.

KooKoo lisäsi Ässien ahdinkoa, kun se otti selvän 3-0-voiton Porissa.

Ottelu oli pitkään maaliton, kunnes kolmannen erän puolivälissä KooKoon amerikkalaispuolustaja Ed Wittchow teki voittomaalin.

KooKoon ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall teki kouvolaisten toisen maalin ja nousi SM-liigan pistepörssin kärkeen. Strömwall syötti Wittchow`n maalin ja on tehnyt 18 otteluun 9+12=21 pistettä.

Ässille tappio oli kuudes putkeen.

Pelicansille voitto SaiPasta, Jukurit voitti Lukon

Pelicans otti 4-2-voiton Saipasta Lahdessa.

Pelicansin voiton avaimena oli hurja ensimmäinen erä. Pelicans teki nopeasti erän alussa kaksi maalia, kun Mikko Kousa ja Antti Tyrväinen onnistuivat maalinteossa. Erän lopulla Miska Siikonen vei lahtelaiset 3-0-johtoon.

SaiPa nousi kuitenkin toisessa erässä maalin päähän, kun Joni Nikko ja Anssi Löfman onnistuivat maalinteossa. Pelicansin Aleksi Mustonen teki kuitenkin kolmannessa erässä joukkueensa neljännen maalin. ​​​​​​​

Jukurit nousi maalin tappioasemasta 2-1-voittoon Lukkoa vastaan Mikkelissä.

Lukko meni ottelussa 1-0-johtoon 19-vuotiaan Linus Nymanin maalilla, mutta Jukurit nousi tasoihin Leijonien päävalmentajan pojan Jimi Jalosen osumalla.

Ottelu eteni aina voittomaalikilpailuun asti, jossa ratkaisumaalin teki venäläishyökkääjä Vadim Pereskokov

Lukolle tappio oli neljäs putkeen. 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat