TPS:n kärkipakki pudotti kudillaan kaksi vastustajan pelaajaa – SaiPalla toistuvat samat ongelmat: "Pitää käydä ostamassa 27 karvalakkia"

SaiPa taipui torstai-iltana TPS:lle 1-2-lukemin Lappeenrannassa. SaiPa sai ottelun aikana jobinpostia, kun kaksi hyökkääjää jätti ottelun kesken. 

Pääkuvan videolla huippuhetket SaiPa-TPS-ottelusta.

Ensin kaukalon jätti ensimmäisessä erässä 19-vuotias hyökkääjälupaus Santeri Virtanen, kun hän blokkasi TPS:n Ilkka Heikkisen laukauksen ensimmäisessä erässä. 

Ottelun vanhetessa oli Jonatan Tanuksen vuoro jättää ottelu kesken. Virtasen tavoin Tanuskin peitti vartalollaan TPS:n Heikkisen laukauksen. 

– Kaksi hyökkääjää tipahti kesken pelin ja se vaikutti vähän ketjukokoonpanoihin. En tiedä olisimmeko siltikään voitettu edes täydellä miehityksellä, SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

SaiPalle tappio oli toinen putkeen tällä viikolla. Lappeenrantalaiset pelasivat keskiviikkona Pelicansin vieraana ja taipui silloin lahtelaisille 2-4-lukemin.

Lehterä harmitteli TPS-ottelun jälkeen sitä, ettei joukkueella oikein vieläkään riitä nöyryys otteluiden voittamiseen ja yksinkertaisten suoritusten tekemiseen, silloin kun vastustajalla on ottelun hallinta itsellään.

– Pitää etsiä Lappeenrannan tori ja käydä ostamassa 27 karvalakkia, että josko se siitä, Lehterä totesi vertauskuvallisesti. 

SaiPa jatkaa kauttaan lauantaina, kun lappeenrantalaiset saavat vieraakseen Helsingin IFK:n.

Lue myös:

    Uusimmat