SM-liigan ottelussa nähtiin erikoisuus – loppu pursusi draamaa

Maalikooste: Ässät - KalPa 4:59
Katso tästä Ässät–KalPa-ottelun maalit.

KalPa onnistui saalistamaan kaksi pistettä Ässien vieraana. Ottelu päättyi jatkoajalla lukemiin 3–4 (0–1, 1–0, 2–2, 0–1). Voittomaalin teki ensimmäisen osumansa Liigassa laukonut Jeremy Bracco.

Erikoista ottelussa oli se, että varsinaisen peliajan viimeisen viiden minuutin aikana nähtiin peräti kolme osumaa. KalPa tasoitti lukemiksi 2–2 ajassa 55.45. Tasan kaksi minuuttia ennen loppusummeria Balazs Sebok näytti iskevän kolme pistettä vierailijoille, mutta maalipörssin kärkinimi Sebastian Wännström tasoitti vain 13 sekuntia ennen loppua.

Katso ottelun maalit ylälaidan videolta.

Ässille jatkoaikatappiokin oli kirvelevä, sillä joukkue taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta ja kolme peliä vähemmän pelannut Vaasan Sport vaanii selän takana.

Ässien pelaaminen ei ole erityisen hyvin uomissaan ja keskiviikkonakin suoritus oli vaisuhko. Joukkueen avauserä oli suorastaan luokaton, ja ottelu olisi voinut olla jo sen jälkeen ohi.

– Nostimme tasoamme selvästi toiseen erään, mutta ihan kaikkea pitää parantaa jatkossa, Ässien virkaatekevä päävalmentaja Pasi Arvonen sanoi.

Lehdistötilaisuus: Ässät - KalPa 5:19
Katso videolta Ässät–KalPa-ottelun lehdistötilaisuus.