Saimi Hoyerin kengät varastivat huomion I Love Me -messuilla – katso

Televisiopersoona ja mallina pitkään työskennellyt Saimi Hoyer oli valinnut ylleen 11.–13.10. Helsingin Messukeskuksessa järjestetyille I Love Me -messuille perjantaina kengät, jotka eivät jääneet keneltäkään huomaamatta.

Suomalaisia muotivaikuttajia Messukeskuksessa haastatellut Saimi Hoyer, 39, antoi näyttävien korkokenkien puhua puolestaan valitessaan asua perjantain messupäivään. Kimmeltävät kengät olivat hänen tummanpuhuvan asunsa pirteä yksityiskohta, joka naulitsi paikalla katseet.

Hoyer oli valinnut jalkaansa Balmainin mustat kengät, joista ei kimallusta puuttunut. Leopardikuviota mukaillen kiinnitetyt yksityiskohdat taittoivat valoa tehokkaasti ja takasivat sen, että kengät toimivat Hoyerin asun kiintopisteenä. Hoyerin kengissä ei todella oltu kimalletta säästelty!

Näyttävien kenkien toimivaksi vastapariksi Hoyer oli valinnut mustaa: sekä musta kynähame että keveä musta turkki tasapainottivat hänen asukokonaisuuttaan. Lookin kruunasivat näyttävät korvakorut, kirkkaanpunainen huulipuna ja vallattomasti auki jätetyt hiukset.

Lisää muodista Muodin huipulle -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat