Saattohoidossa ollut potilas halusi nähdä uusimman Game of Thrones -jakson – sarjan näyttelijät yllättivät

Liuta Game of Thrones -sarjan näyttelijöitä yllätti saattohoidossa olleen naisen viime sunnuntaina.

Saattohoidossa ollut 88-vuotias Claire Walton oli vitsaillen sanonut hoitohenkilökunnalleen, että hän haluaa tavata suosikkisarjansa näyttelijät ennen kuolemaansa. Tajuttuaan toiveen olevan hieman kaukaa haettu, hän kavensi haaveitaan ja toivoi näkevänsä seuraavan jakson Game of Thrones -sarjasta.

Waltonin toive kävi toteen. Sunnuntai-iltana hän katsoi sarjan kahdeksannen kauden kolmannen jakson, joka sisälsi kiihkeän Talvivaaran taistelun. Jakson katsomisen lisäksi häntä odottivat videotervehdykset kymmeneltä sarjassa esiintyneeltä näyttelijältä.

Joukossa oli muun muassa Ser Davos Seaworthin hahmona tunnettu Liam Cunningham.

– Kuinka voit Claire? Liam täällä! Toivon sinulle parasta. Toivon, että päiväsi eivät ole huonoja ja että pärjäilet, Cunningham viestitti.

Joukossa oli myös tuntemattomimpia näyttelijöitä, joilla on ollut sarjassa pienempiä rooleja. Yksi heistä oli Staz Nair, joka esittää yhtä Daenerys Targaryenin henkivartioista.

– Haluan kiittää sinua katsomisesta. Kiitos siitä, että olet fani. Haluan toivottaa sinulle pehmeää siirtymistä, Nair sanoi lähettämällään videolla.

Sarjan ensimmäisellä kaudella Arya Starkin miekkailuopettajaa näytellyt Miltos Yerolemou oli myös yksi videon Waltonille lähettäneistä näyttelijöistä.

– Tiedän, että et voi olla täällä tänään, mutta halusin vain sanoa tervehdykseni ja kertoa, että olet meidän hengessä mukana. Ajattelemme kaikki sinua ja lähetämme rakkautta suuntaasi, Yerolemou sanaili kauniisti.

Sarjassa ilkeää Ser Meryn Trantia näytellyt Ian Beattie lähetti niin ikään tervehdyksensä 88-vuotiaalle fanille.

– Toivon, että sinulla on mukavaa katsoessasi kolmatta jaksoa, Talvivaaran taistelua. Olen kuullut, että se on paras jakso koskaan, Beattie tervehti Waltonia.

Jakson ja tervehdykset sunnuntaina nähnyt Walton menehtyi maanantai-iltana.

Lähde: CNN

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja