"Saarnaan, kun kaipaisit halausta" – äiti listasi lapsilleen kaikki asiat, joissa epäonnistuu

0:55
Kukaan ei oikeasti tiedä, mikä on lapselle parasta! Kaikki vain yrittävät parhaansa ja toivovat sen riittävän. Näitä asioita muut äidit eivät koskaan kerro sinulle!

Jess kirjoitti lapsilleen kirjeen kertoakseen, että rakastaa heitä yli kaiken myös silloin, kun hetkellisesti epäonnistuu vanhempana.

Jess Johnston halusi kertoa lapsilleen, että epäonnistuu joskus. Hän kirjoitti Facebookissa lapsilleen kirjeen, jossa kertoo, että rakastaa heitä aina – mokailustaan huolimatta.

"En ole aina hyvä tässä"

Jessillä on kaksi lasta, jotka tuntuvat kuin huomamatta kasvavan isoiksi. Lastensa matkaa katsellessaan Jess on pohtinut, onko hän antanut lapsilleen näiden kasvaessa kaiken sen, mitä nämä tarvitsevat.

– En ole aina hyvä tässä. En ole aina niin hyvä äiti sinulle kuin haluaisin olla. Haluaisin olla mahtava, ja joskus olen, mutta joskus en, Jess kuvailee.

Joinain päivinä Jess kokee, että hänen äitiytensä on vain täynnä virheitä.

– Joskus kivahdan, kun minun pitäisi olla herkkä. Joskus saarnaan ja käsken kotitöihin, kun kaipaisit vain halausta. Joskus kaikki menee minulta täysin ja kokonaan ohi. Tiedän, että niin käy. Pidän tuskaasi virheellisesti valittamisena tai sydänsuruasi huonona asenteena. Näen, miten en huomaa sitä, ja myöhemmin suren, etten vastannut sinulle eri tavalla, Jess kuvailee.

– Mokaan, kun olen väsynyt, ja sinä saat ylijäämäni pitkän päivän lopuksi. Toivon, ettet saisi niitä, mutta joskus niin vain käy.

Jess lapsineen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Se ei koskaan, ikinä ole sinun syysi"

Toisinaan Jess on hyvin peloissaan eikä hän kykene ajattelemaan muuta kuin pelkojensa syitä. Samalla hymy ja nauttiminen unohtuvat.

– Kaikki menee minulta ohi, kun olen eksynyt. Kamppailen omien demoneideni kanssa, eikä sillä ole mitään tekemistä sinun kanssasi. Joskus kyseessä on ahdistus tai masennus, mutta se ei koskaan, ikinä ole sinun syysi, Jess kuvailee.

"Kun katson teitä, olen niin ylpeä"

Kirjeessä hän haluaa kertoa lapsilleen, että ikävistä hetkistä huolimatta positiivista on paljon.

– Kun katson teitä, olen niin ylpeä. Kun katson teitä, näen hyvää. Näen jonkun kykenevän. Mietin, miten minulle on annettu tällainen aarre. (Lapseni,) sydämesi on puhdas ja pehmeä. Olet lempeä ja kiltti, olet eloisa ja raisu, Jess luettelee.

– Olen ikuisesti suurin cheerleaderisi ja isoin fanisi. Ole kiltti, auta minua jatkossakin näkemään sinut ja tuntemaan sinut. Kerro minulle, kun aiheutan sinulle pahan mielen. Jaa minulle pelkosi ja epävarmuutesi, ja selvitämme ne yhdessä. Minulle sopii tehdä virheitä, mutta en koskaan halua menettää sydäntäsi. Sydämesi on minulle tärkein.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Aina ja ikuisesti sinun puolellasi"

Jess toivoo, että hänen virheensä voivat opettaa lapsille, että myös epävarmuuden ja pelon kanssa voi selvitä ja pärjätä, sillä kukaan ei ole aina oikeassa. Jess kertoo ymmärtävänsä, ettei koskaan tule olemaan täydellinen.

– Mutta olen aina ja ikuisesti sinun ja aina ja ikuisesti sinun puolellasi. Sen lupaan, Jess kertoo lapsilleen.

– Tässä perheessä me kaikki teemme jatkossakin virheitä, mutta teemme niitä yhdessä ja pidämme toisistamme tiukasti kiinni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja