Mainos

Saara Aalto SuomiAreenalle: Suomalaisissa paljon hukattua potentiaalia

2:38

Koko kansan laulajasuosikki Saara Aallon mukaan suomalaisilla on samat mahdollisuudet menestykseen kuin millä muullakin kansalla. Aalto kertoi ajatuksistaan SuomiAreena goes Eduskunta -tilaisuuden videotervehdyksen muodossa.

–Me ollaan yhtä taitavia, älykkäitä ja lahjakkaita kuin kaikki muutkin. Meillä on kaikki ne välineet, mitä me tarvitaan menestykseen. Se on vain asenteesta kiinni, että me päästään tekemään meidän omia unelmia, Aalto toteaa.

Aalto uskoo, että Suomi voisi nousta kukoistukseensa, jos suomalaiset kannustaisivat toisiaan enemmän ja yhteiskunta hyväksyisi kaikki sellaisena kuin he ovat.

– Mä nään suomalaisissa niin paljon valitettavasti vähän hukattua potentiaalia Suomessa. Ihmiset ei uskalla kukoistaa ja lähteä tekemään omia juttuja, Aalto kertoo.

Katso videolta koko Saara Aallon haastattelu.

Kansanedustajat kysyvät, nuoret vastaavat

SuomiAreena goes Eduskunta -tilaisuus järjestetään otsikolla Tuhatta ja sataa tulevaisuuteen Suomi keskiviikkona 15.2. kello 16 alkaen. Tilaisuudessa pohditaan Suomen ja suomalaisten menestystä. Tilaisuutta voi seurata suorana MTV Katsomosta.

1:31:37

Tilaisuudessa Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen ja tietokirjailija Maaretta Tukiainen kertovat menestyksestä, mistä se tulee ja millaista rohkeutta menestykseen vaaditaan.

Keskustelussa siitä, mitä jokainen voi tehdä, jotta Suomi pärjää ja menestyy, on mukana eduskunnan nuorimpia kansanedustajia Saara-Sofia Sirén (kok), Ilmari Nurminen (sd), Petri Honkonen (kesk), Ozan Yanar (vihr) ja Hanna Sarkkinen (vas). Opiskelijat Kallion lukiosta ja Haaga-Helia-ammattikorkeakoulusta tutkivat populismia ja sukupolvien välistä dialogia. Kansanedustajat ovat etukäteen lähettäneet lukio- ja ammattikouluopiskelijoille kysymyksiä, joihin nuoret tilaisuudessa vastaavat.

SuomiAreena goes Eduskunta on osa SuomiAreena-tapahtumaperhettä. Tänä vuonna SuomiAreena järjestetään Porissa 10.–14.7. Päätapahtumassa juhlistetaan satavuotiasta Suomea. SuomiAreenan järjestävät yhteistyössä MTV ja Porin kaupunki. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.