Saana Parviainen ja Antti Kurhinen: Takana ensitreffit

Kohujulkkis Saana Parviainen ja tosi-tv-tähti Antti Kurhinen ovat löytäneet yhteisen sävelen.

Jussi Parviaisesta eronneen Saana Parviaisen ja Big Brother -ohjelmasta julkkikseksi nousseen Antti Kurhisen tuttavuus alkoi viime lauantaina, jolloin 28-vuotias mies juhlisti syntymäpäiviään. Antin mukaan aloitteen tuolloin teki Saana.

– Kävimme treffeillä, ja oli hauskaa. Hän on mukava, hauska ja viattoman tuntuinen tyttö, Antti kuvailee Saanaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Antti ei ole valmis sitoutumaan välittömästi, vaan hän painottaa seurustelun sitovuutta.

– Kyllä minulla vientiä riittää. Ei se tarkoita sitä, että sitoudun heti. Seurustelu on vakava juttu. Ei enää pikaliittoja, hän lausahtaa viitaten lyhyeen avioliittoonsa entisen vaimonsa Henna Kalinaisen kanssa.

Tulevaisuutta parisuhteen tiimoilta komearaaminen mies ei osaa vielä analysoida.

– Mennään totta kai toisille treffeille ainakin kaverimielessä. Saana on mukava tyttö, hän sanailee.

Antille syntymäpäiväjuhlilta napattujen treffien ohessa annettiin ainutlaatuinen lahja, sillä syntymäpäivillä piipahti myös Drama Kaput -duo. He ilmoittivat miehen yllätykseksi, että hän liittyy bändin laulajaksi ainakin yhden kappaleen verran. Venäjällä tosi-tv-tähtenä valloittanut Kurhinen aloitti operaationsa kohti tähteyttä loppuviikosta.

– Laulutunnilla testautin ääneni, ja kyllä minusta vielä laulaja saadaan. Nyt lähdetään harjoittelemaan. Euroviisut ovat tähtäimessämme, Antti iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat