Saako Valtteri Bottas päihittää vielä Hamiltonin? – "Katsotaan sitten"

Lewis Hamilton voi varmistaa mestaruuden jo seuraavassa kisassa Texasin Austinissa. Kun mestaruus ratkeaa, niin tallimääräyksiä tuskin enää tulee, ja Valtteri Bottaskin saanee haastaa Hamiltonin tosissaan.

Kun Turun Sanomien veteraanitoimittaja Heikki Kulta kysyi asiasta Bottakselta sunnuntaina Suzukassa, vastasi Bottas seuraavasti:

– Tiedätte, että saan yhä haastaa hänet. Riippuu vain tilanteesta, kuten Venäjän kisassa, joten yritän kaikkeni, jotta voisin olla optimistinen jokaisessa kisassa ja yrittää haastaa, Bottas sanoi.

Bottas hävisi Hamiltonille aika-ajoissa, mutta katsoi olleensa tallikaveriaan aika lähellä. Kilpailussa hän vain varmisteli asemiaan.

– Eilen aika-ajoissa meni vain paremmin ja paremmin ja lopulta olimme aika tasaisia. Tänään startin jälkeen tiesin, mistä olisi kyse. Piti vain tuoda kaksoisvoitto kotiin ja se oli siinä, Bottas sanoi.

Austinin jälkeen ajetaan vielä Meksikossa, Brasiliassa ja Abu Dhabissa.

– Montaa kisaa ei enää ole jäljellä ja jossain vaiheessa uskoisin, että hän (Hamilton) varmistaa mestaruuden. Katsotaan sitten, Bottas jatkoi.

Hamilton johtaa toisena olevaa Sebastian Vetteliä 67 pisteellä. Mestaruus varmistuisi Austinissa, jos hän saavuttaisi kisasta kahdeksan pistettä Vetteliä enemmän. Jos Hamilton voittaisi ja Vettel olisi korkeintaan kolmas, olisi Hamilton mestari.


​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat