Saako miehellä olla alapäässä karvoja? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Saako miehellä olla alapäässä karvoja, tai saako mies vastaavasti olla karvaton? Entä, jos ajelee kaikki kainalokarvat pois – mitä tästä ajattelet?" kysyy nimimerkitön.

Huolia rakkaudessa? Videolta kuulet, miten psykopaatin tunnistaa parisuhteessa!

Näin naiset vastasivat

"Saa olla karvoja. Karvatonta voisin hieman ihmetellä aluksi, kun en ole ennen nähnyt. Mutta jos mies on mukava, niin eipä häntä lie karvoihin katsominen tässäkään kohtaa."
– 47, parisuhteessa

"Toki saa jos hän niin haluaa. Itse pidän enemmän siistitystä/kokonaan ajellusta. Suihinottoa en edes harkitse, jos miehellä on kaamea puska alapäässä. Eiväthän miehetkään halua mitään 'karvaturria' nuoleskella?! Molemmin puolin on toisen kunnioittamista pitää paikat siistinä. Varsinkin, jos toivoo suuseksiä."
– 27, avioliitto

"Jokainen päättää itse, miten karvansa ajelee tai on ajelematta, oli sitten mies tai nainen. Itselle ei ole merkitystä suuntaan tai toiseen, ajaako mies karvansa vai ei."
– 30, sinkku

"Pääasia on puhtaus. Ole puhdas, hygieeninen. Suuseksissä vähempi karvoitus on helpompaa, muuten minusta aivan sama."
– 26, avoliitossa

​​​​​​​

"Ei ole miestä karvoihin katsominen! Miehen karvoituksen kuuluu olla juuri sellainen kuin mies itse sen haluaa olevan. Jos halutulla kumppanilla on karvoituksen kanssa ongelmia, voi pyrkiä kompromissiin, mutta ei pidä tehdä täysin vastoin tahtoaan. Jos kumppanille karvoitus nousee parisuhteen kaatavaksi tekijäksi, niin sitten nousee. Parempi olla ilman sellaista kumppania. Minä pidän sekä karvattomasta että karvaisesta, alapäässä, yläpäässä, kainaloissa, rinnassa ja selässä. Minä tykkään, kunhan karvoitus tai karvattomuus on siistiä ja pesulla käydään säännöllisesti. Sänki alapäässä saattaa kyllä hiertää joskus, mutta siitäkin on yleensä selvitty. Jos siis haluat olla karvaton tai karvainen, niin siitä vain. Parisuhteessa ei olla niiden karvojen kanssa, vaan sen persoonan ja ihmisen itsensä kanssa. Samalla tavalla ihmisestä ei kiinnostuta pelkän karvoituksen takia."
– 28, naimisissa

"Ehdottomasti saa olla ajeltu kaikki karvat pois. Mutta saa olla myös karvallinen. Kaikki riippuu siitä, miten se istuu siihen henkilön persoonaan, mikä sen tyyli on muutenkin."
– 36, sinkku


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja