Mainos

Ryöstöstä ja ryöstön yrityksestä epäilty mies vangittiin Espoossa – uhkasi myyjiä ja asiakasta puukolla

Espoossa on vangittu mies, jota epäillään joulukuun alussa tapahtuneista Alepan ryöstöstä ja R-Kioskin ryöstön yrityksestä, Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa. Epäilty on poliisin mukaan noin 24-vuotias paikkakuntalainen mies. 

Espoon Kauklahden R-Kioski yritettiin ryöstää 7. joulukuuta noin iltakahdeksan aikaan. Rikoksesta epäilty oli peittänyt kasvonsa kommandopipolla ja vaatinut kioskin työntekijältä rahaa puukolla uhaten. Mies uhkasi myös kassalla asioimassa ollutta nuorta miestä puukolla, poliisi kertoo.

Päivää myöhemmin Espoon Tuomarilan Alepa ryöstettiin noin kello 14.30 aikaan. Rikoksesta epäilty oli jälleen peittänyt kasvonsa kommandopipolla ja vaatinut puukolla uhaten kassalla ollutta myyjää laittamaan rahaa kaupasta ottamaansa muovikassiin. Mies oli poistunut paikalta juosten.

Epäiltyä ei kummassakaan tapauksessa saatu kiinni välittömästi tekojen jälkeen. Poliisin epäilyt kohdistuivat kuitenkin molempien tekojen osalta samaan henkilöön. Mies otettiin kiinni espoolaisesta yksityisasunnosta illalla 8. joulukuuta, poliisi kertoo.

Mies on poliisin mukaan myöntänyt teot kuulusteluissa. Asia siirtyy syyteharkintaan lähiviikkoina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.