Alaikäinen mies epäiltynä törkeistä ryöstöistä – vei oluet veitsellä uhaten ja ryösti perään toisen kaupan rahat teräase esillä

Alaikäisten tekemät ryöstöt räjähtivät kasvuun 5:02
Helsingissä alaikäisten tekemät ryöstöt ovat yli tuplaantuneet.

Nuorta miestä epäillään törkeästä ryöstöstä Hangossa, tiedottaa poliisi.

Poliisi epäilee, että hieman alle 18-vuotias mies ryösti kaksi kauppaa Hangossa eilen. Molemmissa ryöstöissä käytettiin teräasetta.

Ensimmäisestä ryöstöstä ilmoitettiin hätäkeskukselle eilen kello 20 illalla, kun nuori mies vei 24-packin olutta maksamatta kassalinjan ohi. Henkilökunnan jäsen oli yrittänyt pysäyttää miehen parkkipaikalla, jolloin ryöstäjä oli uhannut häntä veitsellä.

Hieman myöhemmin kaupan läheisyydestä ilmoitettiin poliisille toisesta ryöstöstä, jonka epäillyn tuntomerkit täsmäsivät edellisen ryöstön tekijään. 

Mies oli vaatinut rahaa kassasta tarttumalla kassatyöntekijää kauluksesta, uhannut häntä veitsellä ja vaatinut rahat kassasta. Ryöstösaaliin saatuaan mies oli poistunut kaupasta. 

– Miehen henkilöllisyys on koko ajan ollut poliisin tiedossa. Mies on tällä hetkellä vielä alaikäinen, mutta täyttää pian 18 vuotta. Poliisipartiot eivät etsinnöistä huolimatta löytäneet miestä illalla, mutta hänet on tänään otettu kiinni, tutkintaa johtava rikoskomisario Mats Sjöholm kertoo. 

Poliisi epäilee miestä kahdesta törkeästä ryöstöstä. 

Lue myös:

    Uusimmat