Ryder oikeuteen ensi viikolla

Elokuvatähti Winona Ryder joutuu oikeuden eteen ensi viikolla myymälävarkaudesta syytettynä. Ryderia syytetään varkaudesta, ilkivallasta ja lääkeaineiden hallussapidosta.

Ryderin tapaus päätyi oikeuteen, kun Beverly Hillsissä sijaitsevan Saks Fifth Avenue -myymälän vartija kertoi kesäkuussa nähneensä Ryderin leikkaavan sovitushuoneessa hälyttimiä vaatteista ja sullovan vaatteita kassiinsa. Jos Ryder tuomitaan kaikista syytteistä, hän voi joutua kolmeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Ryder on vakuuttanut syyttömyytensä syytöksiin, joita hänen asianajajansa pitää kohtuuttomina ja törkeästi liioiteltuina. He sanovat, että Ryderia kohdellaan tylysti vain sen vuoksi, koska hän on kuuluisa. Ryder on nyt vapaana 20 000 dollarin takuita vastaan.

Media on seurannut tiiviisti juttua, jonka huipentuma on ollut toistaiseksi Ryderin käsivarren loukkaantuminen. Televisiokamera osui näyttelijättären käsivarteen, kun tiedotusvälineiden edustajat tungeksivat Beverly Hillsin oikeustalon ulkopuolella aiemmin tänä vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat