Ryan Reynolds julkaisi yllättävän kuvan – sai Gossip Girl -tähden kanssa kolmannen lapsen!

Huippunäyttelijät Ryan Reynolds ja Blake Lively ovat saaneet kolmannen lapsen.

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Reynolds julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa vaimonsa Blake Livelyn kanssa. Pariskunta ei ole kuvassa kahdestaan, vaan kuvan keskellä on vauva, jonka kasvot on muokattu piiloon.

Kuva huokuu perheonnea, sillä pariskunta poseeraa keskellä metsää. Reynolds pitelee hellästi kättään Livelyn otsan päällä ja katsoo häntä lempeästi.

People -lehti uutisoi ensimmäisen kerran pariskunnan lapsesta lokakuun alussa, mutta vielä silloin ei tiedetty lapsen sukupuolta. Reynoldsin tviitti kuitenkin paljastaa kyseessä olevan tyttölapsi, sillä näyttelijä kehottaa kanadalaisia äänestämään ilmaston puolesta tulevissa vaaleissa.

– Haluan, että tyttäreni saavat kasvaa samanlaisessa ympäristössä kuin minäkin, näyttelijä tviittasi.

Pariskunnan tiedettiin odottavan uutta perheenjäsentä toukokuussa, kun Lively esitteli raskausvatsaansa Pokemon Detective Pikachu -elokuvan ensi-illassa. Ryan Reynolds ääninäyttelee elokuvan päähahmoa Pikachua.

Reynolds on julkisuudessa kertonut olevansa onnellinen lapsistaan. Perheen esikoinen James syntyi vuonna 2014 ja Inez vuonna 2016. Syy, miksei mies halua poikalapsia kumpuaa Reynoldsin omasta perhehistoriasta. Näyttelijä varttui kolmen veljensä kanssa, joten elämä oli välillä hieman kaoottista miehen mukaan.

– Tyttären saaminen oli unelmieni täyttymys, Deadpoolia näyttelevä Reynolds kuvaili tunteitaan esikoisensa synnyttyä.

 Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat