Ruutujen tytär oppi kävelemään: Hän kasvaa liian nopeasti

Jääkiekkoilija Jarkko Ruudun mallivaimo Sofia Ruutu ylistää blogikirjoituksessaan perhettään ja kertoo pikku-Gretan kuulumisia.

Mallina tunnettu Sofia Ruutu päivittää ahkerasti kuulumisiaan blogiinsa. Usein Sofia myös kertoo blogissaan perhe-elämästään. Jarkko ja Sofia Ruutu menivät naimisiin kesällä 2012 ja noin vuosi sitten heille syntyi tytär, Greta.

Hiljattain Sofia kirjoitti tunteikkaasti perheen merkityksestä. Postauksensa alussa hän kertoi ilon kumpuavan siitä, että perhe on jälleen koolla. Lisää iloa toi myös pienen Gretan ensiaskeleet.

– Kun hän otti ensimmäiset askeleensa, minusta tuntui, että hän kasvaa aivan liian nopeasti. Olisinpa kenguru ja voisin vain laittaa hänet takaisin mahaani, Sofia kirjoittaa nauravan hymiön kera.

Sofia kuvailee kirjoituksessaan, ettei hän enää edes muista aikaa ennen Gretaa. Miten merkitykselliseksi hänen elämänsä on tullut pienokaisen ja perheen myötä.

– Perhe on tärkein. Perheellä tarkoitan kaikkia tärkeitä ihmisiä ympärilläni. Sillä ei ole väliä, missä olen, sillä tunnen aina rakkautenne ja tukenne. 

Kirjoituksessaan Ruutu myös kuvailee tyytyväisyyttään siihen, millaisten ihmisten läheisyydessä Greta saa kasvaa.

– Meidän perheen ympärillä on niin monenlaisia persoonia. On upeaa, että Greta pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin. Se on rikkaus, joka varmasti auttaa häntä vielä pitkälle.

Lue Sofian kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös:

    Uusimmat