Ruumiskoirat eivät löytäneet merkkejä kadonnesta Raisa Räisäsestä – Poliisi MTV:lle: Kolme hautapaikkaa tarkistettiin

Keskusrikospoliisi on syys- ja lokakuun aikana tehnyt ruumiskoirien kanssa maastoetsintöjä vuonna 1999 kadonneen Raisa Räisäsen tapauksen tutkinnassa.

– Useampaa ruumiskoiraa käytettiin apuna kolmen mahdollisen hautapaikan tarkistamisessa Tampereen Multisillan alueella. Mitään ei löytynyt, tutkinnanjohtaja Paavo Tuominen sanoo MTV Uutisille.

Tuomisen mukaan kaikki mahdollisista kaivannoista tulleet vihjeet on nyt tarkistettu.

– On myös mahdollista, että koirat eivät olisi haistaneet ruumista, koska kyse on niin vanhasta tapauksesta, Tuominen sanoo.

KRP:n mukaan etsintöjä ja tarkistuksia Multisillan alueella tehdään jatkossa lisää, jos uusia vihjeitä tulee.

"Tyttö oli peloissaan"

16-vuotias Raisa Räisänen katosi Tampereella 16.–17. lokakuuta 1999. Tiedossa on, että hänet nähtiin varmuudella Tampereen Hämeenkadun Sokoksen kulmalla myöhään illalla.

Poliisi tutkii katoamista henkirikoksena.

KRP sai juttuun uusia vihjeitä sen jälkeen, kun MTV:n Vinkkimiehet-ohjelmassa kerrottiin toukokuussa hätkähdyttävä tieto Raisan katoamisesta.

KRP:n mukaan Raisa oli ollut peloissaan noustessaan taksiin lokakuisena yönä vuonna 1999 Tampereen keskustassa. Taksi vei tytön ja ulkomaalaisen miehen kerrostaloalueelle Multisiltaan.

Raisa Räisäsen tapausta käsiteltiin myös Vinkkimiehissä toukokuussa:

Taksikuski oli ottanut loppuvuonna 2015 yhteyttä poliisin ja kertonut muistavansa kyseisenä yönä kyydin, jossa hän vei kylmissään olleen tytön ja ulkomaalaistaustaisen miehen noin kymmenen kilometrin päähän Multisiltaan, Multiojankatu 28:ssa sijaitsevalle kerrostaloalueelle.

– Taksimiehen mukaan tyttö oli sanonut, että ”mitenköhän minulle käy”, Tuominen kertoi Vinkkimiehet-ohjelmassa.

Poliisi epäilee, että Raisa Räisänen on surmattu ja ruumis kätketty.

Poliisi yrittää edelleen tavoittaa Tampereen keskustassa, Hämeenkatu 16:ssa tapahtuma-aikaan sijainneen pitserian omistajaa ja työntekijöitä.

Vihjeiden mukaan ainakin osa entisen pitserian turkkilaistaustaisista työntekijöistä asui vuonna 1999 Multisillassa.

Lue myös:

    Uusimmat