Uusi hätkähdyttävä tieto Raisa Räisäsen katoamisesta 1999 - ”Mitenköhän minun käy?”

19:04

Seitsemäntoista vuotta sitten Tampereella kadonneen 16-vuotiaan tytön tapauksesta on saatu uutta tietoa.

Keskusrikospoliisin mukaan Raisa Räisänen oli ollut peloissaan noustessaan taksiin lokakuisena yönä vuonna 1999 Tampereen keskustassa. Taksi vei tytön ja ulkomaalaisen miehen kerrostaloalueelle Multisiltaan.

16-vuotias Raisa Räisänen katosi Tampereella 16.10.1999. Hänen tiedetään eronneen ystävästään Hämeenkadun Sokoksen kulmalla myöhään illalla.

Uudessa Vinkkimiehet-jaksossa rikoskomisario Paavo Tuominen krp:stä kertoo uusimmat tiedot vuosikausia askarruttaneesta katoamistapauksesta.

Viime vuoden lopulla poliisiin otti yhteyttä taksikuski, joka kertoi muistavansa kyydin kyseisenä yönä, jossa hän vei kylmissään olleen tytön ja ulkomaalaistaustaisen miehen noin kymmenen kilometrin päähän Multisiltaan.

Tyttö oli noussut ensin autoon etupenkille, kun mies oli keskustellut auton takana tuttavansa kanssa.

- Tyttö oli ollut peloissaan ja sanonut ”mitenköhän minulle käy”, Tuominen kertoo

Taksinkuljettaja oli rauhoitellut tyttöä ja luvannut viedä hänet kotiinsa. Kun mies tuli autoon, siinä ei enää puhuttu sanaakaan.

Kyyti päätyi Multiojankatu 28:ssa sijaitsevalle kerrostaloalueelle.

Poliisi epäilee, että tyttö on surmattu ja ruumis kätketty.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja