Ruotsissa ollaan kyllästyneitä Zlatan Ibrahimovicin temppuihin: "Moni ihminen on väsynyt"

Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tähti ehdotti koululaisille vapaapäivää patsasjuhlan kunniaksi 1:16
Zlatan Ibrahimovicin patsas julkistettiin Malmössä lokakuun alussa.

Zlatan Ibrahimovic kohahdutti tiistaina, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa Hammarby IF:n paidan selässä luki ruotsalaistähden nimi. 

Videon julkistamisen jälkeen alkoi spekulaatio siitä, palaako Ibrahimovic Ruotsiin. Ruotsalaismediat epäilevät kuitenkin 38-vuotiaan hyökkääjän motiiveja.

Kyseessä ei nimittäin ole ensimmäinen kerta, kun Ibrahimovic tekee vastaavaa. Kuukausi sitten hän julkaisi mainostempauksen, jossa hän viittasi Espanjaan paluuseen.

Kävikin ilmi, ettei hän ole palaamassa Espanjaan, sillä kyseessä oli markkinointitemppu. Vuonna 2017 hänen vaatebrändinsä julkaisi kuvan ruotsalaispelaajasta. Kuvatekstinä luki: Tervetuloa takaisin Milanoon. Ibrahimovic ei palannut sinnekään. 

Ibrahimovic on myös vihjaillut useaan otteeseen paluusta Ruotsin maajoukkueeseen, mutta sitäkään ei ole tapahtunut.

Ainakin ruotsalainen media on kyllästynyt Ibrahimovicin touhuihin ja he uskovatkin, että uusin tempaus on vain uusi mainostemppu.

– Tässä ja nyt moni ihminen on väsynyt, ovat olleet pitkän aikaa, Expressenin toimittaja Mattias Larsson kirjoitti artikkelissaan ja jatkoi: 

– Zlatanin kotikylä Malmö on hyvä esimerkki tästä: monia vuosia sitten suuri osa kannattajista lopetti Ibrahimovicin paluusta puhumisen seuraan.

Aftonbladetin haastattelema PR-neuvonantaja Fredrik Pallin muotoili asian tällä tavoin:

– Hänellä on erityinen asema. Se voi vaikuttaa vähän oudolta, että hän saa tuon huomion ja media käsittelee häntä erittäin kunnioittavasti, etenkin kun hänellä on pitkä historia kaupallisesta yhteistyöstä.

Hammarbyn toimitusjohtaja Henrik Kindlund sekä urheilujohtaja Jesper Jansson tosin olivat oikeasti maanantaina Los Angelesissa, mutta eri asioilla.

Myöskään Hammarbyn valmentaja Stefan Billborn kertoo, ei usko Ibrahimovicin siirtymiseen.

– En ole kuullut siitä mitään, luulen, että se on vain vitsi, koska he ovat siellä (Los Angelesissa), hän totesi Aftonbladetille. 

Lue myös:

    Uusimmat