Zlatan Ibrahimovic Tottenhamiin? Jose Mourinholla selvä mielipide

Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tähti ehdotti koululaisille vapaapäivää patsasjuhlan kunniaksi 1:16
Zlatan Ibrahimovicin patsas julkistettiin Malmössä lokakuun alussa.

Valioliigajoukkue Tottenham Hotspurin päävalmentaja Jose Mourinho toteaa, ettei aio hankkia Zlatan Ibrahimovicia joukkueeseensa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Mourinholla ja Ibrahimovicilla on yhteistä historiaa, sillä 38-vuotias hyökkääjä on pelannut Mourinhon alaisena Manchester Unitedissa sekä italialaisseura Inter Milanissa.

Ibrahimovicin sopimus päättyi hiljattain MLS-seura Los Angeles Galaxyn kanssa. Sen jälkeen ruotsalaistähteä ollaan viety huhuissa lukuisiin eurooppalaisiin seuroihin. 

– Ei ole mitään järkeä hankkia häntä joukkueeseen, jossa on Harry Kane, Mourinho totesi ennen Mestarien liigan ottelua kreikkalaista Olympiakosia vastaan.

– Meillä on yksi parhaimmista hyökkääjistä Englannissa, Mourinho jatkoi. 

Tottenham on ennen tiistaista ottelua B-lohkon toisena seitsemällä pisteellä. Voitto Olympiakosista auttaisi heidät lohkosta jatkoon. 

Viime kaudella Tottenham pääsi entisen päävalmentajansa Mauricio Pochettinon alaisuudessa Mestarien liigan finaaliin saakka. Mourinho itse on puolestaan luotsannut kahdesti urallaan joukkueensa Mestarien liigan voittoon. 

Finaalipaikka ei ole kuitenkaan Mourinholla päällimmäisenä mielessä.

– En pelkää ikinä Mestarien liigan ottelua. Meidän pitää edetä jatkoon. Vasta sitten, kun minun joukkueeni yltää välieriin, silloin alan miettiä, että meillä voi olla mahdollisuus (finaaliin). Tällä hetkellä olemme kaukana siitä.

 

Lue myös:

    Uusimmat