Ruotsin tähtivahti Henrik Lundqvistilla erikoinen ongelma juomisen kanssa: "Se melkein sattuu mahaan"

Ruotsin MM-kisojen supertähti Henrik Lundqvist paljasti Sportbladetille huomanneensa yhden merkittävän eron arvokisojen ja NHL:n välillä.

Lundqvist on todellinen konkari, sillä 37-vuotias ruotsalainen on edustanut NHL:ssä New York Rangersia jo vuodesta 2005.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Maalivahti kertoi keväällä 2017 lopettavansa MM-uransa, mutta halu voittaa toinen maailmanmestaruus toi takaisin kaukaloon.

Ruotsi kaatoi Sveitsin lauantaina niukasti 4-3. Lundqvist nosti ottelun jälkeen Sportbladetissa esiin merkittävän eron NHL:n ja MM-kiekon välillä.

– Täällä on lämmintä. Olen väsynyt sellaistenkin pelien jälkeen, joissa en joudu torjumaan paljon. Tässä pelissä oltiin paljon maalin edessä ja hyökkäysalueella. Saan todellakin raataa.

– Täällä joutuu juomaan niin paljon, että se melkein sattuu mahaan. Jäällä hikoilee valtavan paljon, paljon enemmän kuin NHL:ssä. Täällä on lämpimämpää ja kosteampaa. On pakko juoda, että jaksaa.

Tre Kronorin supertähti on pelannut neljä ottelua torjuntaprosentilla 91,1. Lundqvist kertoi aikaisemmin, ettei perheen luota kisoihin lähteminen ollut helppo päätös. Hän kuitenkin nauttii jokaisesta hetkestä MM-jäillä.

– Täällä on hienoa pelata. On hienoin tunne ikinä, kun lippu nousee ylös.

– Olin tänään kananlihalla. Silloin muistaa, miksi on täällä, hän kertoi Sveitsi-voiton jälkeen.


Lue myös:

    Uusimmat