Ruotsin prinsessa Sofia esitteli uuden näyttävän tyylinsä juhlissa

0:12
Tällaisessa tyylissä prinsessa Sofia edusti viisi vuotta sitten esikoisensa prinssi Alexanderin ristiäisissä

Prinsessa Sofia edusti uudessa tyylissä. 

Ruotsin prinssi Carl Philipin puoliso prinsessa Sofia on vaihtanut hiustyyliään.

Prinsessa on tunnettu pitkästä, tummasta ja eläväisestä tukastaan. Nyt Sofia esittäytyi täysin uudessa tyylissä demokratian 100-vuotisjuhlissa. Eilen Tukholmassa pidetyssä tilaisuudessa Sofia hurmasi ylipitkillä otsahiuksilla, jotka melkein peittivät tähden silmät. Hänen pitkä tukkansa oli tiukasti ponihännällä.

Prinsessa ei ole esiintynyt julkisuudessa yli kuukauteen. Sofia tuli paikalle tuuraamaan kruununprinsessa Victoriaa, joka sairastaa parhaillaan koronaa.

Tyylitietoinen kuninkaallinen oli pukeutunut luumunpunaiseen asuun. Tyyli oli viimeistelty isoilla kultaisilla korvakoruilla ja laadukkailla korkokengillä.

Pariskunta pääsi viettämään konsertissa laatuaikaa ilman lapsia.

Ruotsin prinssi ja prinsessa ovat eläneet maaliskuun lopulta lähtien suurperheen arkea, kun parin kuopus prinssi Julian syntyi 26. maaliskuuta. Parilla oli jo ennestään kaksi poikaa, 5-vuotias prinssi Alexander ja 3-vuotias prinssi Gabriel.

Sekä Carl Philip että Sofia ovat edustaneet prinssi Julianin syntymän jälkeen muiden kuninkaallisten kanssa, sillä kuninkaallisilla ei varsinaisesti ole vanhempainvapaata tehtävistään.

Lähde: Expressen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja