Ruotsin NHL-superlupaukselta nöyrä vastaus Suomi-uteluihin – yksi huomio sai silmät pyöreäksi: "Taianomaista"

Axel Sandin Pellikka riemuitsi MTV Urheilulle finaalipaikasta: "Taianomaista" 1:29
Axel Sandin Pellikka riemuitsi MTV Urheilulle finaalipaikasta: "Taianomaista"

Ruotsi eteni jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa finaaliin, kun se kaatoi torstain aiemmassa välieräottelussa Tshekin 5–2. Ruotsi pääsee täten tavoittelemaan mestaruutta omissa kotikisoissaan Göteborgissa. Keltapaitojen NHL-superlupaus Axel Sandin Pellikka oli yhtä hymyä ottelun jälkeen.

NHL-seura Detroit Red Wingsin viime kesän ykkösvaraus (#17) Sandin Pellikka oli haltioissaan kotiyleisön tuottamasta tunnelmasta.

– Oli todella hienoa nähdä, kun kaikki seisoivat lopussa. Pelasimme kärsivällisesti ja lopulta kiekot alkoivat painua sisään. Taianomainen tunne, pakko sanoa, Sandin Pellikka riemuitsi MTV Urheilulle.

Sandin Pellikka oli itse isosti esillä Tshekki-ottelussa, kun hän takoi tehot 1+1.

Ruotsi on ollut vakuuttava kotiturnauksessaan. Sen ainoa tappio tuli alkulohkon viimeisessä ottelussa Suomelle, joka oli parempi voittomaalikilpailun jälkeen 5–4.

– Meillä on hyvä rakenne, pelaamme vakaasti ja noudatamme omaa pelisuunnitelmaamme, Sandin Pellikka kuvaili Ruotsin tekemisiä.

Seuraavassa välierässä vastassa ovat Suomi ja USA. Kumman haluat finaaliin?

– Ei sillä ole niin väliä. Otamme kumman tahansa vastaan, Pellikka Sandin totesi nöyrästi.

Perjantaina Ruotsin joukkue taistelee kultamitaleista kotiyleisön edessä. Tähän liittyvä fakta toi hymyn Sandin Pellikan huulille.

– Maagista. Tuo saattaa olla yksi tärkeimmistä otteluista koko elämämme aikana. On tärkeää, että petraamme tästä, Pellikka Sandin viitoitti.

Lue myös:

    Uusimmat