Ruotsin kiekkojätti katosi stadionilta kesken olympiakarsinnan – "Siellähän on hyvä peilikin"

Ruotsin kiekonheittäjä Simon Petterssonilla oli alkuvaikeuksia kiekonheiton olympiakarsinnassa, mutta vessakäynnin jälkeen hän heitti viimeisellään 64,18 ja eteni finaaliin.

Ruotsin suurin mitalitoivo kiekonheitossa on Daniel Ståhl, mutta tämän kauden maailmantilastossa kolmantena olevalla Petterssonilla on hyvät mahdollisuudet heiton osuessa kohdilleen. Perjantain karsinnassa ei kuitenkaan kulkenut kahdella ensimmäisellä kierroksella, sillä paras heitto kantoi vain reilut 60 metriä.

– Se on selvää, että ajatukset alkavat pyörimään päässä kahden huonon heiton jälkeen. Ne tulevat, mutta onnistuin painamaan ne pois ja keskittymään itse asiaan, Pettersson sanoi Sportbladetin mukaan.

Pettersson katosi toimitsijan kanssa toisen ja kolmannen heittokierroksen välissä olympia-areenan uumeniin. Ruotsalainen kävi vessassa kokoamassa ajatuksensa.

– Se oli enimmäkseen ajankuluksi. Olin kuudestoista heittäjä, mikä on enemmän kuin tavallisesti, joten oli mukavaa saada aikaa kulumaan ja tulla takaisin uudella energialla, Pettersson summasi.

Kiekkotähdeltä kuulosteltiin, että sisältyikö vessatuokioon kiekkopyörähdyksien läpikäyntiä.

– Kyllä, totta kai. Siellähän on hyvä peilikin, Pettersson totesi nauraen. 

Kiekonheiton olympiafinaali on vuorossa lauantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja