Mitä Saksan keihästähdelle tapahtui? Olympiavoittajalta surkeaa räpellystä MM-karsinnassa – Röhler antoi selityksensä

1:10
Thomas Röhler kommentoi epäonnistumistaan MTV Urheilulle.

Siinä missä Saksan Johannes Vetter kiskaisi keihäänheiton karsinnassa Dohan MM-kisoissa heti ensimmäisellään 89,35, maanmiehillä Andreas Hofmannilla ja Thomas Röhlerillä ei ollut mitään asiaa sunnuntain finaaliin. Surkeimmin meni Röhlerillä, joka jäi 23:nneksi tuloksella 79,23.

– Tässä ei ollut kyse ilmastosta, ei alustasta. Se olin vain minä tekemässä teknisiä virheitä. Pieniä asioita, jotka tekevät keihäänheitosta niin vaikeaa, Röhler kommentoi MTV Urheilulle.

Dohan stadionilla heitettiin käytännössä tuulettomaan oloihin. Vuoden 2016 olympiavoittaja ja viime vuoden Euroopan mestari Röhler ei laittanut kuitenkaan epäonnistumistaan sen piikkiin.

– Jos puhuisimme 90 ja 83 metristä tänään, sanoisin kyllä, mutta jos puhumme karsinnasta ja teknisistä virheistä, sanoisin ei.

Röhler on kauden maailmantilastossa yhdeksäntenä tuloksella 86,99. Alle 80 metrin hän ei ollut tällä sesongilla vielä jäänyt. Saksalainen sanoi olevansa karsinnasta "ehdottomasti pettynyt".

– Puhumme MM-kisoista. Lopulta olen hyvin realistinen ihminen. Tämä on osa elämää, tämä on osa urheilua. Nyt se iski minuun.

– Mittojen osalta tämä ei ole ollut minun vuoteni tähän saakka. Siinä on myös kyse minusta. Pää ylös ja kohti Tokiota, Röhler sanoi suunnaten katseita ensi vuoden olympialaisiin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja