Ruotsalaismalli pyrkii lihomaan 25 kiloa – lusikoi kuusi kiloa Nutellaa kuussa tähtäimessään maailman suurin takapuoli

3:06

Ruotsalainen kurvikas malli pyrkii saavuttamaan pitkäaikaisen unelmansa, maailman suurimman takapuolen. Ja sen tehdäkseen hän on valmis syömään tosissaan ja paljon, kertovat The Sun ja Someecards.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka suomalainen Crista esittelee pieleen menneen peppuoperaationsa.

Ruotsalaisen plusmalli Natasha Crownin, 24, ruokavalio ei koostu aivan siitä, mistä monet varmasti kuvittelisivat mallien ruokavalioiden koostuvan.

Ruokailustaan nainen on kuitenkin tarkka, sillä se auttaa häntä saavuttamaan unelmansa: Natasha haluaa maailman suurimman takapuolen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gothenburgissa asuva Natasha kertoo The Sun-lehdelle syövänsä pääasiassa pizzaa, pastaa ja hasselpähkinälevitettä. Naisen mukaan hän kuluttaa jopa kuusi kiloa eli 15 purkkia Nutellaa kuukaudessa!

Pyllyyn vielä hurja määrä kiloja

Natashan takapuolen leveys on jo nyt 1,7 metriä. Tarkoituksena on kuitenkin kerryttää painoa vielä ainakin 25 kiloa, jotta rasvaa saadaan siirrettyä vielä enemmän naisen takapuoleen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitä enemmän lisään painoani, sitä parempi takapuolestani tulee. Teen mitä tahansa se vaatii saadakseni maailman suurimman takapuolen, hän sanoo.

Natasha oli ensimmäisessä kauneusleikkauksessaan jo 20-vuotiaana, ja nyt hän kertoo jääneensä koukkuun itsensä muokkaamiseen kirurgin veitsen alla.

Takana on jo kolme pyllyleikkausta, joissa rasvaa on siirretty kehon muista osista takapuoleen, sekä rintojen suurennusleikkaus ja monia pienempiä operaatioita.

– Pyllyni saa minut tuntemaan oloni seksikkääksi ja voimakkaaksi.

Natasha kertoo tienaavansa elantonsa myymällä videoita ja kuvia itsestään ihmisille, jotka ovat hulluina isoihin pyllyihin.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: The Sun, Someecards, Instagram

***

2:14

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja