Mainos

Ruotsalaislehdet: Miehen epäillään tappaneen pomonsa Göteborgin lähistöllä

Ruotsissa nuori mies on pidätetty keski-ikäisen miehen murhasta epäiltynä Göteborgissa. Surmattu mies oli ilmeisesti pidätetyn miehen työnantaja, kertovat muun muassa Aftonbladet ja Expressen.

Surma tapahtui Göteborgin kaupungin pohjoispuolella sijaitsevassa Hamburgsundissa eilen illalla. Poliisi tutkii nyt väitettä siitä, että epäilty olisi työskennellyt surmansa saaneelle. Aftonbladetion lähteiden mukaan surmatyön motiivina olisi riita rahasta.

25-vuotias epäilty ilmoittautui poliisille itse. Hänet on nyt pidätetty epäiltynä murhasta. Expressenin mukaan hälytyksen surmatyöstä teki eilen illalla kymmenen aikaan nuori nainen, joka kertoi miehen kertoneen hänelle surmanneensa pomonsa. Pidätyksen yhteydessä mies tunnusti osittain tapahtumat, mutta kuulusteluissa mies on ollut jo hiljaisempi.

– Puhelussa poliisille kerrottiin, että keski-ikäisen miehen kimppuun hyökännyt mies haluaa antautua poliisille. Me otimme hänet kyytiimme Göteborgin keskustasta, kertoo poliisin tiedottaja Thomas Fuxborg lehdelle.  

Poliisi ei ole sulkenut mahdollisuutta toisista epäilyistä pois. Alustavia kuulusteluita on jo käyty läpi.

– Surmapaikalla on käynnissä tekninen tutkinta, emmekä ennen sitä hyppää johtopäätöksiin. Kuulusteluissa mies ei ole sanonut enää mitään, totesi Expressenille rikoskomisario Thord Haraldsson.

Poliisi on myöntänyt, että uhri ja epäilty tunsivat toisensa. He eivät ole sukua toisilleen, mutta poliisi tutkii tietoja, joiden mukaan epäilty olisi työskennellyt uhrille. Epäilyllä ei ole omaa yritystä, mutta joidenkin tietojen mukaan hän olisi työskennellyt jonkinlaisena timpurina. Murha tapahtui ilmeisesti tiloissa, missä mies parhaillaan työskenteli.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.