Ruotsalaiskiekkoilija osallistui Venäjän armeijan tukemiseen – nyt agentti vastasi kohuun

KHL-seura TsSKA Moskovan ruotsalaispuolustaja Fredrik Claesson osallistui Venäjän armeijan tukemiseen pukiessaan TsSKA:n Z-symbolia koristavan lämmittelypaidan ylleen KHL-ottelun yhteydessä.

TsSKA Moskova luisteli KHL-ottelun alkulämmittelyihin erityisissä paidoissa, joita korosti Venäjän armeijankin käyttämä Z-symboli. Seura kertoi Telegramissa, että ele oli tarkoitettu juurikin Venäjän armeijalle.

– Tämä on omistettu rohkeille sotilaille, jotka epäitsekkäästi puolustavat maatamme etulinjassa riskeeraten henkensä, TsSKA:n Telegram-julkaisussa kirjoitetaan.

Tapaus nousi otsikoihin Ruotsissa, sillä seuran riveissä pelaa ruotsalaispuolustaja Fredrik Claesson, joka puki kyseisen paidan yllensä tukien täten Venäjän sotatoimia.

Claessonin agentti Aljos Pilko kommentoi tapausta Expressenille.

– "Freddy" tykkää pelata siellä. Se on luultavasti Euroopan isoin seura, Pilko toteaa.

– En ole nähnyt kyseistä paitaa, mutta seuraa kutsutaan armeijan joukkueeksi. Sitä se tarkoittaa: Armeijan urheiluseura, TsSKA. Se on ollut niin alusta saakka, Pilko jatkaa.

Pilko korostaa, että Claesson pelaa TsSKA:ssa urheilullisen perustein.

– Se on Euroopan paras seura. Uskokaa minua. Yksikään toinen seura ei pääse edes lähelle. Ja nyt Fredrik Claesson pääsee osaksi sitä. Adam Reideborn on ainoa ruotsalaisvahti, joka on voittanut mestaruuden kahdesti peräkkäin. Urheilullisesti se seura on uskomaton, Pilko ylistää.

Lue myös:

    Uusimmat