Ruotsalaisen UFC-tähden paluuottelusta iso pettymys – ex-mestari päätti taiston kivuliaasti ja nopeasti

Ruotsalainen Alexander Gustafsson koki avauserän tappion brasilialaiselle Fabricio Werdumille vapaaottelun UFC-tapahtumassa Abu Dhabissa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. 

Vuosi sitten Gustafsson ilmoitti lopettavansa uransa hävittyään Anthony Smithille Tukholmassa. Hän päätti kuitenkin palata, ja haaste oli heti kova, kun vastaan asteli raskaan sarjan entinen mestari Werdum. 

Raskaassa sarjassa käyty ottelu päättyi reilussa kahdessa minuutissa, kun Werdum sai otteen Gustafssonin kädestä ja väänsi ruotsalaiselta luovutuksen.  

– Häviäminen on syvältä, mutta olen elossa ja terve, ja tämä on urheilulaji, jota rakastan. Kiitos Werdumille hienosta ottelusta, Gustafsson kommentoi Twitterissä

Kaksikon välillä oli ennestään hieman kärhämää siitä, mitä heidän yhteisissä treeneissään tapahtui kahdeksan vuotta sitten. 

– Hän (Gustafsson) sanoi murtaneensa nenäni, mutta nenäni ei ole koskaan murtunut. Näin hänet ja sanoin hänelle päin naamaa, että "kaikki ratkeaa häkissä", Werdum kommentoi kehässä ottelun jälkeen. 

Werdum, 42, on otellut UFC:ssä 14 kertaa ja voittanut kymmenen kertaa. Gustafssonin UFC-saldo on 10-7. Hän on otellut kolmessa alemman raskaansarjan mestaruusottelussa, mutta hävinnyt niistä jokaisen.

Lue myös:

    Uusimmat