Ruotsalaisäiti järkyttyi: Lähetti jätti 10 kilon paketin vaunuissa nukkuvan vauvan päälle

Ruotsissa koettiin hämmentävä tilanne, kun lähetti erehtyi jättämään kuljettamansa lähetyksen vaunuissa nukkuvan vauvan päälle. Onneksi vauvan ei käynyt kuinkaan.

Lähettikuski on pyytänyt anteeksi Ruotsissa jätettyään painavan ruokalähetyksen nukkuvan vauvan päälle. Vauva nukkui vaunuissaan ulkona. Tapauksesta uutisoivat muun muassa Daily Mail ja Telegraph.

Lähetti päätyi jättämään kymmenen kiloa painaneen paketin vaunujen päälle, kun kukaan ei avannut ovea. Äiti löysi ruokalähetyksen vauvansa päältä. Hello Fresh -ruokatuotteita kuljettanut lähettiyritys Gordon Delivery tarjosi aluksi tilanteesta noin 25 euron korvausta.

– Onneksi olkoon! Murskasitte vaunuissaan nukkuvan vauvan 10 kilon paketilla, ettekä edes häpeä. Luojan kiitos vauva on kunnossa! Ei koskaan enää! nimettömäksi jäänyt nainen kirjoitti Instagramissa.

Somevaikuttaja Camilla Gervide jakoi äidin julkaisun tilillään. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän ei nähnyt vauvaa"

Gordon Deliveryn edustaja, Mikael Sahlsten, kertoi brittimedioiden mukaan Aftonbladetille, että kuski oli shokissa kuultuaan virheestään. Sahlstenin mukaan kuski olisi halunnut jättää paketin kynnykselle, mutta arveli pinnan olevan liian kostea. Niinpä lähetti ajatteli vaunujen olevan käytännöllisempi ratkaisu.

– Hän ei nähnyt vauvaa. Äiti soitti meille välittömästi, ja otimme heti yhteyttä kuljettajaan.

Sahlsten kertoo kuljettajan olevan hyvin pahoillaan tapahtuneesta ja ajaneen välittömästi takaisin asiakkaan luo mukanaan kukkia ja suklaata.

– Hän halusi myös tietää, miten lapsi voi.

Telegraphin mukaan äiti on sittemmin kertonut sosiaalisessa mediassa, että lähetti oli "liki kyynelissä" palattuaan talolle pyytämään anteeksi. Loppujen lopuksi äiti sai pahoitteluna kaksi ilmaista kotiinkuljetusta.

Katso myös: Mies odotti tilaamaansa ruokaa – katso, mitä ruokalähetti meni tekemään

Lähteet: Daily MailTelegraph

Lue myös:

    Uusimmat