Mainos

Ruokakaupassa pääsee suoraan kassalle – ja viisi muuta hyvää syytä käydä ostoksilla yöllä

Moni etenkin pääkaupunkiseudulla asuva käy ruokakaupassa ostoksilla öiseen aikaan. Tähän vaikuttaa esimerkiksi vuoro- tai matkatyön tekeminen, jolloin työstä päästään harvinaisen myöhään illalla tai jopa yöllä. Mitä hyviä puolia on ostosten tekemisessä yöllä? MTV Uutiset listasi muutamia. 

1. Ruokakaupassa on useimmiten öiseen aikaan hiljaista, rauhallista ja tilavaa, joten kaupassa kulkeminen on miellyttävää. Ei tarvitse väistellä ihmisiä tai odottaa pääsyä juuri sen oman jogurttipurnukan luo. 

2. Kassoille tai muille tiskeille ei synny jonoja, koska asiakkaita ei yöllä ole ruuhkaksi asti. Ei siis vertailua siitä, mikä jono kulkee nopeimmin ja kenellä on kärryissä vähiten tavaraa. 

3. Ostoskoreja ja -kärryjä on hyvin saatavilla. 

4. Koska öiseen aikaan ei ole juurikaan liikennettä, auto- tai pyörämatka kauppaan kulkee joutuisasti. Kaupan edessä olevat parkkipaikat ovat yleensä lähes tyhjiä, joten auton saa pysäköityä kaupan oven eteen. Säästyt myös mahdollisilta parkkimaksuilta, sillä useimmissa paikoissa öisin on ilmaista parkkeerata. 

5. Vaikka henkilökuntaa on öisin kaupoissa vähemmän, myös asiakkaita on vähemmän. Palvelua saa helposti; tai ainakaan sen ei pitäisi olla kiinni resurssipulasta. 

6. Yöllä liikkumisessa on aivan oma erityinen tunnelmansa. Ihmiset käyvät yöllä niin sanotusti ”hitaammalla” ja vaikuttavat kiireettömiltä ja leppoisilta. Väsyneiltä? Ehkä siltäkin, mutta oma tunnelmansa siinä kuitenkin on. 

Keksitkö lisää syitä käydä öiseen aikaan ruokakaupassa? Osallistu keskusteluun alla tai MTV Uutisten Facebookissa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja