Mainos

Ruohonleikkaaja pilasi naisen äitienpäivän: ”Vihaatko äitejä niin paljon?”

Ruohonleikkaaja harmistui erään äidin syyttäessä tätä äitienpäivänsä pilaamisesta.

Kukaan ei pidä ruohonleikkurin ääneen heräämisestä, mutta luulisi, että kaikki kuitenkin arvostavat vasta ajettua nurmikkoa? Ilmeisesti ei eräs äiti kuitenkaan.

Reddit-käyttäjä blubase pitää nurmikot tasaisina elättääkseen itsensä ja olikin vain tekemässä töitään äitienpäivänä, kun hän sai ikävän viestin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vihaatko äitejä niin paljon, että sinun piti tulla tänne kahdeksalta aamulla leikkaamaan nurmikkoa äitienpäivänä sunnuntaina? Vähän kunnioitusta! Kiitti vain, halusin äitienpäivänä vain nukkua muiden tämän universumin äitien tavoin! -Vihainen äiti"

Joidenkin mielestä äiti kenties ansaitsisi aplodit puhuttuaan suoraan, mutta ruohonleikkaaja itse selittää Reddit-sivustolla muutaman asian: ensinnäkin hän löysi viestin tuulilasista, auton sisäpuolelta. Tarkoittaen siis sitä, että tämä vihainen äiti meni luvatta hänen autoonsa.

Lisäksi ruohonleikkaajan mukaan äidin viestissä on havaittavissa pienimuotoista liioittelua.

"Katsoin aikataulua ja me saavuimme paikalle 8.47. Kaukana liian aikaisesta. Heidän melusäännöksensä sallivat melun 7.30 lähtien. Joten sori nyt, kun annoin kivan nurmikon, jossa voi pitää grillijuhlia", harmistunut mies kirjoittaa Redditissä.

Eikä miehellä itselläänkään ollut kovin hauskaa sinä aamuna. Mies muistuttaa, ettei herätys aamulla 5.30 kuulu hänenkään ihanteisiinsa. Hän sanoo, että ajaisi nurmikot mieluusti iltapäivällä tiistaisin ja keskittyisi olemaan ystävien kanssa humalassa viikonloppuna, mutta hän ei voi niin tehdä. Mies valittaa, että kaikki tuntuvat unohtavan, että ruohonleikkaajat vihaavat työtään myös, mutta jonkun se täytyy silti tehdä.

Video: Mistä äiti hermostuu?

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.