Kyllä, miesten tuubitoppeja on olemassa – kaikki eivät vaatekappaleesta innostuneet: "Lopettakaa jo tämä hulluus"

Somekansaa on järkyttänyt Asoksen myymä miesten tuubitoppi, joka paljastaa enemmän kuin moni tahtoisi nähdä.

Asoksen omituisista vaatteista on kohistu ennenkin. Nyt kansaa järkyttää miesten tuubitoppi. Kuvan topista jakoi Twitter-käyttäjä Mike, johon tyyli ei selvästi uponnut.

– Minä luovutan, Mike julisti kuvansa ohessa.

Trendi ei uppoa kansaan

Hintaa tuubitopille tulee noin 21 euroa. Sivusto tarjoaa miehille myös monia muita vaihtoehtoja, kuten pitkähihaista paitaa, joka päättyy rintakehän yläosaan.

Trendi on herättänyt lähinnä ihmetystä.

– Tämän täytyy pysyä Jenkkien ulkopuolella. Ikuisesti, nimimerkki MJ22 vaatii Twitterissä.

– Lopettakaa jo tämä hulluus, Steven Pilewski puolestaan kirjoittaa Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Osa kommentoijista ihmettelee, mihin maailma on menossa ja haikailee "miehisemmän" pukeutumisen perään. Facebookissa kuitenkin huomautetaan, että "vanhaan hyvään aikaan", kuten 1970-luvulla, miehet pukeutuivat esimerkiksi leveälahkeisiin housuihin ja kireisiin, avonaisiin kauluspaitoihin.

Oudot vaatteet pelkkä markkinointikikka?

Today-sivuston kyselyssä suuri osa ihmisistä äänesti toppeja vastaan. Osa keskustelijoista olettaa, ettei vaate ole vaate lainkaan, vaan pelkkä markkinointikikka.

– Luulen, että he tekevät tällaista sokeeraamisen vuoksi, jotta saavat ilmaista mainosta, kun ihmiset puhuvat asiasta, nimimerkki Ottalie sanoo Twitterissä.

Puolustajat: Kukin pukeutukoon miten parhaaksi näkee

Jotkut ovat tuubitoppien vallankumouksesta innoissaan.

– Jos nuo miehet tuntevat olonsa mahtavaksi, itsevarmaksi ja onnelliseksi, niin minäkin tunnen oloni mahtavaksi asian suhteen, Mary Ann May Fournier sanoo Facebookissa.

"Kaipaan vanhoja, hyviä aikoja", kuvan jakaja julistaa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Rehellisesti sanottuna välitän vain siitä, miten olen itse pukeutunut. Jos se, mitä pidät ylläsi, tekee olosi voimakkaaksi ja itsevarmaksi, niin anna mennä. Olemme täällä pitämässä hauskaa, eikä aikamme ole pitkä.

Lue myös:

    Uusimmat