Mainos

Roskia vienyt nainen joutui parikymppisen miehen raivon kohteeksi Oulussa: Hyökkäsi kimppuun ja repi hiuksista – "Motiivista ei vielä tietoa"

Oulun poliisilaitos kertoo, että keski-ikäinen nainen joutui pahoinpitelyn kohteeksi Oulun Oulunsalossa yhdeksän aikaan torstai-iltana viedessään roskia.

Poliisin mukaan paikalla ollut 20-vuotias mies oli käynyt jostakin syystä hänen kimppuunsa. Tällä hetkellä poliisilla ei ole vielä tarkempaa tietoa teon motiivista.

– Mies oli vetänyt naista hiuksista niin, että nainen oli kaatunut ja saanut vammoja käsiinsä ja jalkoihinsa. Nainen kävi myöhemmin tarkistuttamassa vammansa lääkärillä. Tekijä on poliisin tiedossa, häntä epäillään tapauksen vuoksi pahoinpitelystä, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Keskustassa kahakoitiin

Oulun poliisia työllisti illan aikana myös muut tehtävät. Puoli kymmenen aikaan torstai-iltana Oulun keskustassa sijaitsevassa Mannerheiminpuistossa oli kahakka, jossa oli osallisina yhteensä viisi miestä. Poliisin mukaan miehille oli tullut aluksi sanaharkkaa, joka oli kuitenkin johtanut lopulta tappeluun asti.

– Kahdella osallisista oli käytössä jonkinlaisia paikalta löytyneitä keppejä. Välineistä huolimatta mainittavia vammoja ei kuitenkaan syntynyt. Tapahtumapaikalta poliisi poimi kaksi aktiivisinta nujakoitsijaa yöpymään poliisin tarjoamassa majoituksessa. Heitä molempia epäillään pahoinpitelystä. Muiden osalta ei vielä tässä vaiheessa katsottu heidän syyllistyneen rikokseen, poliisi kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.