Mainos

Lahdessa nujakoitiin yöllä – Poliisi: Ei liity millään tavalla MM-hiihtoihin

Lahdessa syttyi perjantai-iltana tappelu. Hieman myöhemmin poliisi sai hälytyksen kaupungin keskustaan joukkotappelun vuoksi. Lahden poliisista kerrotaan, että kärhämöinti ei liity millään tavalla kaupungissa järjestettyihin hiihdon MM-kisoihin.

Ensimmäinen välikohtaus sai alkunsa, kun kaksi suomalaismiestä ryhtyi rikkomaan kaupungin keskustaan pysäköidyn matkailuauton tuulilasinpyyhkimiä. Autossa yöpyi ulkomaalaistaustainen mies, joka lähti suomalaismiesten perään, Hämeen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.

Miesten välille kehkeytyi tappelu. Kahakointi loppui paikallisen ravintolan edustalla, kun ravintolan ovimies tuli miesten väliin. Ovimies sai yhden miehen hallusta puuvartisen astalon, jota oli ilmeisesti käytetty tappelussa. Ilta-Sanomat kertoo, että astalon päässä olisi ollut lippu.

Poliisin mukaan matkailuauton omistaja sai tilanteessa vammoja. Toinen suomalaismiehistä puolestaan sai vertavuotavan haavan päähänsä. Suomalaismiehet otettiin kiinni pahoinpitelystä ja vahingonteosta epäiltynä. Myös matkailuauton omistajaa epäillään pahoinpitelystä.

Myöhemmin aamuyöstä poliisi sai tehtävän Lahden keskustaan, kun paikalta tehtiin ilmoitus joukkotappelusta.

Poliisin mukaan useammat henkilöt olivat riitaantuneet ja noin 30-vuotias mies oli ilmeisesti pahoinpidellyt noin 20-vuotiaan miehen. Nuorempi mies oli saanut tilanteessa vammoja kasvoihinsa ja jalkaansa. Pahoinpitelystä epäilty otettiin kiinni ja kuljetettiin Lahden pääpoliisiasemalle. Uhri vietiin sairaalaan.

Hämeen poliisilaitoksen tilannekeskuksesta Lahdesta kerrotaan MTV Uutisille, että yön kärhämöinti ei liity kaupungissa järjestettyihin MM-hiihtoihin.

– Ei niissä (tapauksissa) mitään raflaavaa ollut. Ne olivat tuollaisia tavallisia ravintoloiden sulkeutumiseen liittyviä tapauksia. Eivät nämä liity mitenkään kisoihin. Tämä on tällaista. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.