Rosanna Kuljulla mystisiä sydänongelmia – sai lähetteen jatkotutkimuksiin: "Tämä syksy menee osaltani hyvin rauhallisissa merkeissä"

8:32
Miss Helsinki Inna Tähtinen ja Rosanna Kulju MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju ottaa rauhallisemmin tämän syksyn.

Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä ja somevaikuttaja Rosanna Kulju on kärsinyt mystisestä sydänongelmasta. Kulju huomasi oireet urheillessa, että hänen sykkeensä nousi poikkeuksellisen korkeaksi. Urheilullinen Kulju päätti hakeutua lääkärin vastaanotolle tutkimuksiin selvittääkseen, mistä oireet johtuvat.

Kulju on kertonut avoimesti sydänongelmastaan someseuraajilleen. Hän pääsi eilen maanantaina sydänultraan, mutta vielä on luvassa lisää tutkimuksia.

– Uusi viikko on taas täällä ja nyt on mun syksy alkanut ihan virallisesti. Siinä on vaan jotain erityistä nukahtaa pimeään huoneeseen kuunnellen sateen ropinaa. Tänään olin myös sydämen ultrassa josta nyt sain vielä lähetteen eteenpäin seuraaviin tutkimuksiin. Urheilua ei ole kielletty, mutta kyllä tämä syksy menee mun osalta hyvin rauhallisissa merkeissä.

Kuljulla on ollut monta rautaa tulessa jo pitkään.

– Oon paahtanut täysii niin monta vuotta monella elämän osa-alueella ja on tietysti hyvin mahdollista että kroppa pyytää mua nyt hidastamaan ja oikeasti kuuntelemaan sitä omaa vointia. Semmosta tähän päivään, toivottavasti sun viikko on alkanut ihanasti!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja